Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Moja wersja kabiny EN57
szogun:
--- Cytat: sebalorek w 01 Kwietnia 2011, 16:45:56 ---A nie korzystałem z painta.
Jest to nawet ze zdjęć muszę powiedzieć.
--- Koniec cytatu ---
Ale mimo wszystko tekstura jest za bardzo rozciągnięta. Musiałbyś ją bardziej zagęścić. Przydałoby się dać jakiś inny fotel (a'la fotel pomocnika w budyniu).
Przy okazji tego tematu zaprezentuję lepszą wersję podświetlenia przyrządów. W wersji którą kiedyś pokazywałem było to po prostu plane z półprzeźroczystą teksturą, która nie wyglądała zbyt atrakcyjnie. Teraz jest to zrobione w zupełnie inny, lepszy sposób, dzięki czemu wygląda lepiej, a wskazówki amperomierzy/manometrów zostały takie same (wtedy nie wiedziałem że istnieje coś takiego jak kolejność renderingu).
TheArejon:
@szogun To podświetlenie, wygląda jakby żarówka świeciła nad stanowiskiem maszynisty, a nie podświetlenie manometrów.
Rudzik:
Bo tak jest.
szogun:
No i tak ma być (zobacz sobie w kiblu, masz lampkę na suficie i to ona oświetla pulpit).
TheArejon:
W kabinie jednostki realnie to widziałem, podświetlenie samych manometrów itp, ale w przypadku całego pulpitu to nie widziałem, więc może wzorujecie się na czymś innym.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej