Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Wagon ABdnu
Jacbull:
zrobiłem wagon, dziwacznie mi wyszedł. pojawiły się problemy:
1- zły układ klas po obu stronach wagonu
2- drzwi 1 kl. w 2kl. i na odwrót
3- tyły wagonu niekompatybile z klasami
do d*** jest
pROSiAczek:
tu jest problem w modelu, ktory ma wlasnie w taki sposob zalozone teksturowanie... :( gdybym dorwal source'a do niego postaralbym sie poprawic (ale nowy Plane w modelu pogorszylby FPS pewnie)
uetam:
E tam:) Nowe siodemki ( made in Bart ) maja 1000 poly wiecej...a w symku sie tego nie odczuwa.
PS. Pytales sie o zgode autora na wykorzystanie fotek tego ABduna?
pROSiAczek:
to moze sie bart podzieli swoimi modelami?? tylko w ten sposob mozna stworzyc cos jeszcze lepszego a mimo to darmowego :) ja chetnie bym porobil fotki do nowych modeli (nawet wiem co trzeba focic, ale moze warto zlamac monopol na teksturowanie nowych modeli?). zaslugi barta sa nieocenione i chwala mu za to...ale gdyby tworcy maszyny tez sie nie podzielili swoim projektem nie byloby tego forum dzisiaj...
uetam:
--- Cytat: "pROSiAczek" ---to moze sie bart podzieli swoimi modelami?? tylko w ten sposob mozna stworzyc cos jeszcze lepszego a mimo to darmowego :) ja chetnie bym porobil fotki do nowych modeli (nawet wiem co trzeba focic, ale moze warto zlamac monopol na teksturowanie nowych modeli?). zaslugi barta sa nieocenione i chwala mu za to...ale gdyby tworcy maszyny tez sie nie podzielili swoim projektem nie byloby tego forum dzisiaj...
--- Koniec cytatu ---
Tak...Wolicie niedokonczone modele bez kabiny z niekonczacymi sie patchami, czy caly, gotowy, dobry model z kabiną?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej