Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
BWE - jaki model??
Cesky Kretek:
Mam zdjęcie autorstwa Tomasza Cygielskiego Berlin-Warszawa Express. Ale jest problem. Nie wiem jaki to model wagonu i czu może basować do modelu np. 112a(Adu) lub 111a(Bdnu). Wiem jednak że jest to wagon Bdmnu. Proszę o odpowiedź do jakiego ew. modelu zrobić teksturę (osbiście wolę 111a bo Bdu:)) Pozdro vampirek! :)
Cesky Kretek:
Narazie screen (na 111a)
http://www.szqtek.boo.pl/vampirek/test.jpg
CTL:
No tak tekstora OK, ale
-nalezaloby do tego jednak zrobic model nowy poniewaz pudlo jest inne
-nie zgadza sie rozmieszczenie elementow pod wagonem, jak i paru rzeczy brakuje (np. klimatyzator)
-wozki sa zupelnie inne z hamulacami tarczowymi dla predkosci 200km\h
Moim zdaniem fajnie ze taki wagon powstaje no ale w pewnym sensie jest to pujscie na latwizne, moze inne osoby sie ze mna nie zgodza ale takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam
Cesky Kretek:
--- Cytuj ---No tak tekstora OK, ale
-nalezaloby do tego jednak zrobic model nowy poniewaz pudlo jest inne
-nie zgadza sie rozmieszczenie elementow pod wagonem, jak i paru rzeczy brakuje (np. klimatyzator)
-wozki sa zupelnie inne z hamulacami tarczowymi dla predkosci 200km\h
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście przyjmuje krytykę poważnie i pozytywnie. Ciesze się że osoby nie zostają obojętne.
--- Cytuj ---Moim zdaniem fajnie ze taki wagon powstaje no ale w pewnym sensie jest to pujscie na latwizne, moze inne osoby sie ze mna nie zgodza ale takie jest moje zdanie.
--- Koniec cytatu ---
Tą "teksturę" oczywiście nie zamieszcze bo nie ma to ŻADNEGO SENSU[/size]. Po prostu chciałem zobaczyć jak to będzie wyglądać.
P.S.: Ja nie mam możliwości zrobić porządnej teksturki, bo nie mieszkam w okolicy gdzie przejeżdża ten oto expres. Raz widziałem jak przejeżdżał IC, bo był jakiś wypadek i węglem zasypało trase więc był objazd przez CO:)
uetam:
A do testu, nie lepsze by było wagony Z1 ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej