Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EU07-046
Kozi:
no ale chyba wolno mi pisać jak chce !! nikt mi nie zabroni tak pisać
hejnal:
--- Cytat: "Kozi" ---no ale chyba wolno mi pisać jak chce !! nikt mi nie zabroni tak pisać
--- Koniec cytatu ---
Parę postów wyżej napiasałem post troche jakby w twojej obronie. Post ten został usunięty. Tego pewnie też ktoś usunie. Widać nawet niektórzy moderatorzy są zdania że jak się nie wie co napisać to można się komuś do ortografji przyczepić. Ale zrozumcie czasem poścpiech wprowadza błędy a czasem inna przyczyna. I nie wmawiajcie mi że to brak znajomości języka. Posłuchajcie jakim językiem mówi dzisiejsza młodzierz, zwroty pochodzenia angielskiego itp. A wy mnie i innym zażucacie brak znajomości języka?
Prosze żeby raz na zawsze zakończyć temat ortografji na forum i usówać posty zwracające uwagę na te błędy. Natomiast moderator jak zauważy bardzo rażące błędy może je sam poprawić i upomnieć na priv. o zaistniałych błędach.
PS Priv. to słowo które z językiem polskim niewiele ma wspólnego
|andy|:
--- Cytat: "hejnal" ---
Parę postów wyżej napiasałem post troche jakby w twojej obronie. Post ten został usunięty. Tego pewnie też ktoś usunie. Widać nawet niektórzy moderatorzy są zdania że jak się nie wie co napisać to można się komuś do ortografji przyczepić. (...)
--- Koniec cytatu ---
Przestań się doszukiwać wszędzie spisków. Zamiast tego poucz się ortografii (tak, wiem, chamem jestem...).
PS. Aha, jeśli chodzi o zdanie " że jak się nie wie co napisać to można się komuś do ortografji przyczepić" to ja tu widzę kilka osób, którze piszą aby pisać. I wcale nie odnoszą się przy tym do ortografii. Tym miłym akcentem kończę temat ortografii i doszukiwania się spisków.
Maciek-34120:
Rzeczywiscie tekstura wyglada jak zdjecie- jest super!!!
Nawigacja
Idź do wersji pełnej