Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

[Dyskusja] Apel o zdjęcia różnych obiektów

<< < (10/16) > >>

MaciejM:
Starałem się objąć jak najwięcej. Fotografowanie pionowo obowiązkowe.

bohunIC:
Szafek WN mamy w symku juz chyba 100 sztuk. Przydalaby sie dobra textura nowych podkladow kolejowych - moga byc takie na 160km/h zeby wstawic na odcinek po rewitalizacji, te co sa obecnie wygladaja jak z Mario Brothers.

szogun:
Bez zmian w EXE możesz zapomnieć.

bohunIC:
Mam pomysla, zrob w maxie odcinek 100m ze swoimi podkladami, dodaj podsypke z tlucznia, ustaw widok TOP i zrob screen shot'a. Moze wyjdzie z tego jakas ciekawa textura ktora bedzie mozna wykorzystac w symku.

Mozesz mi podeslac maxa tych podkladow, sam cos pokombinuje - jak sie uda i wyjdzie ladnie to udostepnie wszystkim.

Mytnik:
Witam. Chciałbym wyjść tutaj z pewną propozycją do wszystkich, którzy robią zdjęcia. Gdy robimy zdjęcia jakichś obiektów o niewielkich rozmiarach warto by było je pomierzyć.  Na przykład jak w poście @PanMechanik mamy szafę SSP warto by było zmierzyć jej długość i szerokość, bez wysokości bo to da się obliczyć. Bardzo by to pomogło w tworzeniu. Myślę, że każdy by znalazł miejsce w plecaku na miarkę i kawałek kartki aby te wymiary zapisać. Kolega @Bombardier na pierwsze jstronie wyszedł z podobną propozycją, ale jak widać pozostała ona bez odzewu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej