Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

MaSzynowe WOSy

<< < (4/10) > >>

Cesky Kretek:

--- Cytat: Tomnord15 w 24 Stycznia 2011, 23:52:45 ---Dobry pomysł, ale to są też koszty i nie wiadomo w sumie ile osób, które używają symulatora, w rzeczywistości zamówi te Wosy. A druga sprawa, jeśli pojawi się nowa trasa, to trzeba będzie taki wos aktualizować.

--- Koniec cytatu ---
Hehe, a kto miałby się tym zająć? Myślisz, że trasopisarze nie mają co robić tylko zajmować się dystrybucją książek? :) Myślę że dołączony ew. PDF byłby ok. Kto chce drukuje, idzie do punktu ksero, zbindują mu i będzie mieć radochę.

jageer:
To może dodatkowo rozkłady jazdy. Kiedyś się tym po woli zacząłem zajmować, teraz można to szybciej zrealizować, bo wiadomo jakie trasy będą w PC. Myślałem też nad tym, tylko nie wiadomo jak ze stadium wykonalności, że taki rozkład pojawia się w miejscu, gdzie jest na prawdę w kabinie. Ale to chyba by wymagało jakoś podmiany tekstur lub coś w tym stylu pewnie (chodzi mi o ten podświetlany "pulpicik")

Wokulski:
Na pulpicie może leżeć dla efektu, ale na biurku przydał by się rozkład jazdy i WOS. Jeżeli można jakoś pomóc w tworzeniu WOS'ów i rozkładów to zgłaszam się.

gumini:
@jageer
W jednym z wątków Ra pisał, że możliwe jest tworzenie tekstury rozkładu z poziomu startera.

http://eu07.pl/forum/index.php/topic,12348.msg123307.html#msg123307

Ra:
W zasadzie można coś dać na tabliczkę z poziomu EXE… Ja się bardziej nad tym zastanawiam, żeby pod jakimś [F…] był dostępny "notes" z kilkoma stronami do przeglądnięcia - rozkład, WOS, rozkazy, ew. mapka czy opis misji. I to by musiało być tworzone albo z gotowych tekstur, albo tekstury byłyby generowane z plików tekstowych (plain albo YAML).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej