Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Potrzebne materiały na tekstury kabiny EP09
szogun:
--- Cytat: Rozi w 25 Lipca 2011, 18:58:48 ---Szogun, nie masz opcji makro w aparacie? Zdjęcia są super mocno rozmazane.
--- Koniec cytatu ---
Nie wszystkie, zauważ że niektóre zdjęcia są zrobione właśnie w trybie makro. To rozmazane to coś mi głupiało z ustawianiem ostrości, mimo to jest to duża rozdzielczość, także po zmniejszeniu do pożądanej rozdzielczości powinno być dobrze. A z resztą, nawet jeśli ich nie wykorzystasz to coś z tego wrzucę do byka (ale tam fajki to obowiązkowo).
Rozi:
Tworzenie kabiny zostało ukończone. Pozostało jedynie poprawić błędy. Chciałem ją już wydać do następnego tygodnia, ale niestety spalił mi się komputer i korzystam teraz ze starego, ponad 10letniego laptopa, który ma 8MB kartę graficzną i 320MB ramu. Ani max, ani symek na tym nie pojadą. Przykro mi. A niestety póki co kaski na nowego nie ma.
Pozdrawiam
Sawi:
--- Cytat: Rozi w 25 Lipca 2011, 18:58:48 ---Sawi jak będzie miał ochotę, może zdać relację :)
--- Koniec cytatu ---
Relacja w skrócie wygląda następująco:
@Rozi zaczął prace nad tą kabinką już jakiś czas temu, ale z powodu braku materiału, prace zostały wstrzymane. Tak jak sam napisał nieco wcześniej szkielet tej kabinki był już gotowy od pewnego czasu, ale brak zdjęć skutecznie hamował dalsze prace nad tym projektem. Wiele osób obiecywało materiał, jednak najczęściej na obiecankach się kończyło. Na całe szczęście po wielu błaganiach znalazły się osoby na tym forum, które dostarczyły potrzebny materiał i można było ruszyć z kopyta z dalszymi pracami przy tej kabince. Za co jesteśmy bardzo wdzięczni. Dzięki temu kabinka trafiła na testy. Piszę to byście nie zadawali pytań w stylu, a czy będzie udostępniona? Gdzie można ją ściągnąć itp.
Rozi:
Z wielką przyjemnością ogłaszam, że właśnie skończyłem poprawianie błędów zauważonych przez kolegów beta\devs. Najpóźniej do jutra wrzucę poprawioną paczkę i miejmy nadzieję, że do końca tygodnia kabina zostanie wydana!
Serdecznie pozdrawiam.
szogun:
Niezmodernizowaną też masz w planach? @CTL wystawiał zdjęcia w fototeksturach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej