Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Potrzebne materiały na tekstury kabiny EP09

<< < (14/19) > >>

Rozi:

--- Cytat: Makrov w 24 Lipca 2011, 15:56:27 ---Względnie, mogę jeszcze zrobić foty rolce taśmy z haslera, albo dodatek do wewnętrznego rozkładu jazdy lub rozkaz pisemny... :)

--- Koniec cytatu ---

Takie papierki mogą być :)

pborowiak:
Może coś z moich zbiorów się przyda. Kilka pisemek kolejowych, E1, i R34. (Wrzucam tutaj żeby pokazać, że mam coś takiego, jakby ktoś chciał wykorzystać to w przyszłości do innego projektu. Oczywiście mam tego o wiele więcej więc jeśli byliby zainteresowani, proszę skontaktować się ze mną przez PW - podeślę inne tekstury żeby nie było monotonii w kabinach.)

http://eu07.pl/userfiles/11019/foto-***.rar

EU07-483:
Instrukcje, Światy Kobiety i inne dziwne rzeczy w lokomotywach się nie pojawiają.

Po pierwsze - teczka z rozkazami, w kabinie A rolka taśmy, książka pokładowa, butelki na wodę, klucz do grzania, jakiś kubek, torba.

darek71wrc:
Pytanie. Czy radio kolejowe maxon może być? Mam zdjęcia mojego radia.

pborowiak:

--- Cytat: EU07-483 w 24 Lipca 2011, 19:28:45 ---Instrukcje, Światy Kobiety i inne dziwne rzeczy w lokomotywach się nie pojawiają.
--- Koniec cytatu ---
No nie wiem. Może nie "Światy Kobiety", ale mi zdarzało mi się zauważyć "Wolną Drogę", "Kuriera" albo jakieś E1 w kabinie, dlatego wrzuciłem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej