Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Czy wersja "low"?
Patrykos:
Witam!
Niedawno wydane skody nie są super lekkimi modelami z super lekkim teksturami, więc chcę zapytać, czy przygotować wersję low? Ta wersja nie będzie miała zmienionej kabiny ani modelu zewnętrznego, a tylko odchudzone o połowę tekstury. Proszę się tutaj wypowiedzieć na ten temat.
Gorzowiak_16:
Jestem jak najbardziej za!
Uzasadnienie jest proste, nie każdy ma wydajny i nowoczesny sprzęt jak na dzisiejsze standardy. Sam siedzę na kilkuletnim komputerze, wiec dobrze wiem co to znaczy jakość grafiki kontra wydajność.
adsim:
Zmniejszyć tekstury każdy może sobie sam. Do tego wystarczy podstawowa wiedza z obsługi komputera.
Tomnord15:
Bardzo dobrze byłoby, gdybyś to zrobił. Ja mam tylko 8 fps jak prowadzę Skodę. I tu mam pytanie, czy przerobienie jej do wersji dds dałoby jakiś wyraźny wzrost fps? Oczywiście gdybym mógł to zrobić.
Patrykos:
--- Cytat: adsim w 02 Stycznia 2011, 12:54:55 ---Zmniejszyć tekstury każdy może sobie sam. Do tego wystarczy podstawowa wiedza z obsługi komputera.
--- Koniec cytatu ---
Może sobie sam, ale stwierdziłem, że jeśli będzie zapotrzebowanie to zrobię i wystawię paczkę.
Ja z ddsów zrezygnowałem, na własną rękę możesz sobie dds zrobić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej