Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Wersja 1.1 i 1.2 Świnoujscie do pobrania zapraszam!!!

<< < (10/10)

konduktor z jezioran:
pliss link potrzebny bo bez kity nic nie działą i to jest sprawdzone na kilku kompach u kolegów pliss o linka gdy cos sie pojawi to prosze mnie powiadomić na gg 6313927  z góry dzięki

Mutopompka:

--- Cytat: "konduktor z jezioran" ---pliss link potrzebny bo bez kity nic nie działą i to jest sprawdzone na kilku kompach u kolegów pliss o linka gdy cos sie pojawi to prosze mnie powiadomić na gg 6313927  z góry dzięki
--- Koniec cytatu ---

1. Nie tym tonem -> poczytaj w dziale POMOC, czemu nie odpala się symek (stery, stery i jeszcze raz stery). Macie za NOWE.....
2. My mamy  Ciebie powiadomić, że coś się pojawi?!?!?!?! Przecież nie ja chcę "coś" tylko Ty! to TY powinieneś prosić!!!!

Tomi:

--- Cytat: "konduktor z jezioran" ---pliss link potrzebny bo bez kity nic nie działą i to jest sprawdzone na kilku kompach u kolegów pliss o linka gdy cos sie pojawi to prosze mnie powiadomić na gg 6313927  z góry dzięki
--- Koniec cytatu ---

No przeciez link dziala.
http://members.lycos.co.uk/vampirekkk1/pliki/swinoujscie12.rar

Mutopompka, wlasciwie to o co Ci chodzi? :>

Marcinaz_De:
Spróbujcie otworzyć tę stronę w Internet Explorerze. Kliknąć prawym klawiszem myszy i dać zapisz jako... , ja próbowałem w operze i sie nie dało, a w IE bez problemu:) Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej