Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Błąd przy wstawianiu rozjazdu krzyżowego

(1/2) > >>

mk1992:
Witam. Korzystam z najnowszych skryptów do tworzenia scenerii i po krótkiej przerwie z powrotem zabrałem się za dłubanie w 3ds max. No i pojawił się problem przy wstawianiu rozjazdu krzyżowego (screen w załączniku). Dodam, że wcześniej nie miałem tego problemu. Uprzedzam pytanie - w symulatorze nic nie grzebałem, nic nie usunąłem i nic nie zmieniałem. Jaka może być przyczyna mojego problemu?

Quark-t:

--- Cytat: mk1992 w 23 Października 2010, 14:32:11 --- Uprzedzam pytanie - w symulatorze nic nie grzebałem, nic nie usunąłem i nic nie zmieniałem.
--- Koniec cytatu ---
Symulatorowi nic do 3dmaxa i skryptów. Zaktualizowane masz skrypty? Dzieje się tak dla obu krzyżowych?

mk1992:
Jak już napisałem posiadam najnowsze skrypty jakie zostały opublikowane w ostatnim czasie na forum.

--- Cytat: Quark-t ---Dzieje się tak dla obu krzyżowych?
--- Koniec cytatu ---

Tak, a jeszcze z jakiś miesiąc temu, kiedy ostatni raz miałem otwartego maxa, nie miałem tego problemu.

Quark-t:

--- Cytat: mk1992 w 23 Października 2010, 21:20:04 ---Jak już napisałem posiadam najnowsze skrypty jakie zostały opublikowane w ostatnim czasie na forum.

--- Koniec cytatu ---
A ja się zapytałem, czy aktualizowałeś skrypty (jest taki przycisk akt. skryptów, ew. uruchamiasz program update.exe w folderze skryptów).

mk1992:
To zwracam honor, źle zrozumiałem pytanie. Nie, nie robiłem tego.

Edit: Zaktualizowałem skrypty. Dalej ten sam problem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej