Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

SZCZECIN PORT CENTRALNY

<< < (2/7) > >>

Mutopompka:

--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---
--- Cytat: "MatEUzs" ---Tia, a Poznan-Kluczbork?? A moze Szczecin-Kluczbork?:P
--- Koniec cytatu ---

A skąd wiesz ze to ja buduje ta stacje?? :))) Poznań Kluczbork bedzie w swoim czasie o ile ... Narazie jestem w trakcie zbierania materiałów :)))
--- Koniec cytatu ---

A ja jeśli mogę jakoś pomóc, to będę w sierpniu w Kluczborku, bo mam tam rodzinkę, w której mam maszynistę. Więc jak się da to spróbuję podesłać ci (o ile to będzie możliwe) plany stacji itp.

ZT-POZNAN:
Ok był bym Ci wdzięczny. Zanim dobuduje do kluczborka to troche potrwa wiec niemartw sie ze dopiero w sierpniu.

Mutopompka:

--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---Ok był bym Ci wdzięczny. Zanim dobuduje do kluczborka to troche potrwa wiec niemartw sie ze dopiero w sierpniu.
--- Koniec cytatu ---
 A może coś jeszcze Ci będzie potrzebne? Być może coś się jeszcze da załatwić... Tylko nie wiem co może Ci się przydać.

mareczek:

--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---Witam. Mam wielką prośbę do wszystkich. Czy dysponuje ktoś jakimi kolwiek materiałami na temat stacji Szczecin Port Centralny?? Potrzebne mi są one w celu dokończenia tej stacji i lokomotywowni.
--- Koniec cytatu ---

Sam schemat stacji to jest 6 arkuszy A3 czy nawet A2, wiec samo wykonanie stacji (torow i trakcji) zajmie dobre pare miechow, pomijajac ilosc klatek...

uetam:

--- Cytat: "mareczek" ---
--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---Witam. Mam wielką prośbę do wszystkich. Czy dysponuje ktoś jakimi kolwiek materiałami na temat stacji Szczecin Port Centralny?? Potrzebne mi są one w celu dokończenia tej stacji i lokomotywowni.
--- Koniec cytatu ---

Sam schemat stacji to jest 6 arkuszy A3 czy nawet A2, wiec samo wykonanie stacji (torow i trakcji) zajmie dobre pare miechow, pomijajac ilosc klatek...
--- Koniec cytatu ---

Łe tam....jakby się uparł to wszystko jest możliwe :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej