Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Rozpinanie się składów.
PanMechanik:
Witam. Tak jak w temacie. Problem jest. A mianowicie Jest sobie mijanka. Ja stoję osobowym w stacji a z naprzeciwka jedzie towarowy. I nagle jemu urywa się kilka ostatnich wagonów. Reszta składu jedzie dalej a te zostają na szlaku i uniemożliwiają dalszą jazdę osobowego. Co ja mam zrobić w takiej sytuacji ?? Proszę pomóżcie.
Joke1997:
A podasz w jakiej scenerii i na jakiej misji?
chyzy17:
1. Usuń kilka ostatnich wagonów z tego składu.
2. Może się zwrotnica przestawia podczas przejazdu tego składu (o ile przejeżdża przez rozjazd).
PanMechanik:
--- Cytat: Joke1997 w 08 Września 2010, 18:48:06 ---A podasz w jakiej scenerii i na jakiej misji?
--- Koniec cytatu ---
Dzieje się to na przykład na scenerii Bałtyk na trasie z lokiem SM32. jest tam taki moment że czekam wjazd towarowego i on wjeżdża i urywają się mu wagony. Tak samo na scenerii służbal053 tam tez jest mijanka i dzieje sie tak samo :/
« Dodano: 08 Września 2010, 20:04:19 »
--- Cytat: PanMechanik w 08 Września 2010, 20:03:37 ---
--- Cytat: Joke1997 w 08 Września 2010, 18:48:06 ---A podasz w jakiej scenerii i na jakiej misji?
--- Koniec cytatu ---
Dzieje się to na przykład na scenerii Bałtyk na trasie z lokiem SM32. jest tam taki moment że czekam wjazd towarowego i on wjeżdża i urywają się mu wagony. Tak samo na scenerii służbal053 tam tez jest mijanka i dzieje sie tak samo :/
--- Koniec cytatu ---
tak przejeżdża przez rozjazd.
Joke1997:
Grzebałeś coś w paczce, w plikach .scn? Zmieniałeś wpisy przez starter?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej