Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Jak wgrać kabinę z 3DS Max?
szogun:
Na początek po prostu skopiuj sobie np. fizykę od SP42 i wklep ją do pliku z fizyką SP32.
tomekilawa:
--- Cytat: szogun w 03 Sierpnia 2010, 18:16:15 ---Na początek po prostu skopiuj sobie np. fizykę od SP42 i wklep ją do pliku z fizyką SP32.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście to będzie naciągana fizyka. Z tego co wiem należy też wpisać odpowiednie wymiary w pliku chk bo mogą być problemy ze sprzęganiem/oddaleniem od siebie taboru przy SP32.
szogun:
Zrobiłem taką protezę z dźwiękami, kabiną (wiem że ta nie, ale to tylko po to żeby uruchomić ;)) i fizyką SP42. Musisz przypisać swoją kabinę w MMD. Poza tym coś z dźwiękami jest nie tak, ale jutro spróbuję z tym powalczyć.
[OT]@yB to chk SP32 (http://www.youtube.com/watch?v=R6zdg2Yih7M) jest realistyczne czy też kopiowałeś z czegoś?[/OT]
-Kacper009-:
Został tylko 1 problem. Przy inicjalizacji pojazdu wywala błąd. Wystąpił problem z aplikacją...... Kabina jest wgrana, i fizyka też. Co jest nie tak?
tomekilawa:
Prawdopodobnie źle przypisałeś kabinę w mmd. W czasie inicjalizacji pojazdu do sterowania ładuje się kabina. Więc dlatego wywala błąd.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej