Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ekrany startowe
adsim:
Brakuje mi trochę antyaliasingu w tych screenach. Uciekła też jakość w tych jpgach, przy zapisie ustaw ją na 90-95, a sobie zrób kopie w bmp. Masz może tego screena z SM42, którego niedawno dawałem do testu? Cały tamten temat już wsiąkł niestety.
szogun:
@adsim masz szczęście bo screen widnieje u mnie na pulpicie :) Na razie podeślę jedną paczkę, a później jak jeszcze dostanę od Patryka fotki, dorzucę tego ze stonką. Rzeczywiście na niektórych brakuje trochę jakości, ale to już uroki JPG ;)
--- Cytat: adsim w 03 Sierpnia 2010, 12:45:33 ---Uciekła też jakość w tych jpgach, przy zapisie ustaw ją na 90-95, a sobie zrób kopie w bmp.
--- Koniec cytatu ---
Najpierw zapisuję kopię w BMP 1024x1024, a potem jeszcze zmniejszam do 1024x768 i zapisuje jako JPG żeby był do podglądu tutaj, bo coś mi PrintScreen nie działa w czasie ładowania symka.
EDIT:
chemik35:
Ja też mam tą stonkę na pulpicie. :)
Moim skromnym zdaniem na szczególne uznanie zasługują ekrany z kabiną siódemki, 242 w szpalerze drzew i nocny Lubliniec. Miałbym jednak małe, choć może lekko upierdliwe zastrzeżenia co do niedoskonałości MaSzyny: helmut na rozjazdach, gdzie iglice są nierealnie przekręcone lub lampa w screenie z bombowcem. Chodzi mi po prostu o zadbanie o jak najlepszy wizerunek maszyny. :)
PS.: Miałem kiedyś sporo ładnych screenów ze starej maszyny ale teraz robiłem formata i ich już nie mam a nowych nie mogę specjalnie zrobić, bo mi na Intelku PC09 nie wyświetla wszystkich tekstur. Na upartego można jednak trochę zasłonić niedoskonałości.:)
puma2091:
Wiem że ten oto ekran startowy jest zrobiony ze zdjęcia, a nie z screena lecz zaprezentuję mojej roboty taką amatorszczyznę robiona w paintcie.
Joke1997:
Przy lewej stronie ramki jest malutki biały pasek.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej