Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Zwierzyniec- nowe eventy
MK Kadziu:
Witam. (Jeżeli piszę w złym dziale proszę o przeniesienie.) Wpadłem na pomysł aby do trasy Zwierzyniec_POSP zrobić misję dodatkową. Trasa jest bardzo krótka i ciekawa. Wpadłem na pomysł aby bo przejechaniu trasy z pośpiechem i odczepieniu loka od składu manewrować do składu stojącego na innym torze i jechać z nim jako osobowy. Sam tym zająć się nie mogę ponieważ nie wiem jak się pisze eventy itd, dla tego proszę was o zrobienie misji dodatkowej. Pozdrawiam.
Tak ciężko odróżnić w jakim dziale powinien znaleźć się Twój post?
Proszę zapoznać się z układem działów na forum.
Po trzecie zacznij nazywać tytuł wiadomości, który będzie w większości pasował do jego zawartości.
Przenoszę do właściwego działu, przez który zmotywuje Cię do nauki eventów.
/ Żuk
gumini:
Próbuj bawić się eventami, a to pomoże w nauce i tworzeniu misji oraz tras. Na początek stwórz małą trasę(ok. 2 km torów) z 2-3 torami i zwrotnicą. Potem twórz eventy do tego np. czasowe. Potem coraz bardziej skomplikowaną. To wymaga nakładu pracy, ale daje efekty.
Próbuj to w notatniku.
Powodzenia życzę!
Pozdrawiam,
Bartek.
libertyn89:
Jest masa tutoriali, dokumentacja, przyklady itp. Trzeba tylko szukac. Temat rzeka.
MK Kadziu:
Czytałem tutoriale ale nic z tego nie rozumiem. Gdybym coś zrozóumiał, to nie prosił bym was o eventy.
Quark-t
libertyn89:
Jaras wytlumaczyl to na tyle lopatologicznie, ze ja prosciej nie potrafie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej