Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Dodatki by @szogun

<< < (22/29) > >>

kurak303E:
Wtedy zdjęcia robiliśmy chyba drugiego dnia po powrocie lokomotywy z PESy. Raczej jeszcze nic nie zrobili. Z resztą jak widać na zdjęciach jest jest absolutnie goła. Ale pewnie taka pozostanie, bo wątpię żeby komuś dziś chciało się dekorować, zdobić, czy oklejać czymkolwiek maszynę, która nie wiadomo, czy następnego dnia nie poleci na delegację w Polskę. Ale w sumie pozytyw dla PESY za pomalowanie kabiny na jasno-zielono.

Jeszcze taki szczegół. Czarne wskaźniczki temp. układów głównego i pomocniczego oraz ciśnienia oleju proponuję i do niebieskiej kabiny wziąć z moich fot. Mam na myśli ich wskazania. Bo jak na razie na tej 015 wszyscy by jeździli zimną lokomotywą, bez ciśnienia ;p.

Apropos brawa dla Gdańska za tą siódemkę dla IC - zdjęcie sprzed tygodnia. Pierwszy kurs po NR:

http://www.elkgk.cba.pl/displayimage.php?pid=264&fullsize=1

Kabina pomalowana starannie na rasową siódemkową zieleń.

chemik35:
A propos kabin do SU46 - czy ktoś się orientuje ile "suk" posiada takie kabiny (naowy prędkościomierz i inne pierduółki na "parapecie")? Link do filmiku ukazuje o co mi chodzi:

REWIZOR

placuch32:

--- Cytat: chemik35 w 28 Września 2010, 08:34:10 ---A propos kabin do SU46 - czy ktoś się orientuje ile "suk" posiada takie kabiny (naowy prędkościomierz i inne pierduółki na "parapecie")? Link do filmiku ukazuje o co mi chodzi:

--- Koniec cytatu ---

W Węglińcu większość (jak nie wszystkie) Niebieskich,a te pierdółki to przystosowanie do niemieckiego SHP itp.
Posiadam pare fotek tych pierdółek-to tak dla zainteresowanych.

SP47-001:
@chemik35 - poszukaj zdjęć SU46 na niemieckich torach albo z pociągami które przekraczają granicę to nawet będziesz wiedział które numery mają PZB (może się przydać gdyby powstała wersja kabiny z takimi urządzeniami). Z tych co mamy w Maszynie to na pewno ma 011 i 048.  Na pewno jeszcze jest w 032 i 037.

bumer:

--- Cytat: SP47-001 w 28 Września 2010, 22:41:26 ---Z tych co mamy w Maszynie to na pewno ma 011 i 048.  Na pewno jeszcze jest w 032 i 037.

--- Koniec cytatu ---

Piotruś, jeszcze w Węglińcu takowe stoją jak 013, 024, 031. Kiedyś w Legnicy robiłem zdjęcia kabiny SU46-048 z tymi urządzeniami na niemieckie tory.

PS: Piotrek co sie nie odzywasz ? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej