Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt Rochowice

<< < (20/24) > >>

MasterYoda:
Gdybyś zobaczył to byś zrozumiał. Twoje skromne zdanie zostanie porażone gdy Rochowice ujrzą światło dzienne.

Benek:

--- Cytat: busid123 w 14 Stycznia 2013, 00:44:22 ---Nie żebym coś sugerował, ani żebym kogoś obrażał ale moim skromnym zdaniem robienie nowej scenerii przez 5 lat (a i tak dalej jest w robocie) to chyba trochę długi okres czasu.

--- Koniec cytatu ---
Napisz co proponujesz innego? Robić krótką scenerię w rok czy np. nie robić wcale? A może jakaś inna odpowiedź?

Munkustrap:
Z czystej ciekawości, czy w tej hali będą docelowo wysokie perony, czy wersja ze screenów poprzednich jest już ostateczna? Szacun dla autora, świetnie to wygląda!

szogun:

--- Cytat: busid123 w 14 Stycznia 2013, 00:44:22 ---Nie żebym coś sugerował, ani żebym kogoś obrażał ale moim skromnym zdaniem robienie nowej scenerii przez 5 lat (a i tak dalej jest w robocie) to chyba trochę długi okres czasu.

--- Koniec cytatu ---
Nie masz pojęcia ile jest pracy nad scenerią (a Rochowice trochę już tych kilometrów mają).

Benek:

--- Cytat: szogun w 14 Stycznia 2013, 09:09:57 ---Nie masz pojęcia ile jest pracy nad scenerią (a Rochowice trochę już tych kilometrów mają).

--- Koniec cytatu ---
Nie ma pojęcia, ale trzeba wytłumaczyć, że tak długo powstawało większość scenerii. Jeśli osoby, które robią scenerie by sobie odpuściły, to by nic nie było. Wtedy by nie było narzekania?
Ja np. jestem ciekaw czy ludzie wolą czekać 6 lat na długą scenerię czy krótką przez 2 lata. Np. MOP1 będzie miał 15 km i wiele osób może to niezadowolić. Całe szczęście że w planach jest ekspansja scenerii i modułowe dostawianie kolejnych kilometrów. Ale to wszystko trwa, zwłaszcza jak ma się na głowie pracę. Ja i tak poświęcam kilka godzin dziennie MaSzynie, co jest przesadne, bo nic z tego nie mam prócz satysfakcji. Ale taka już jest pasja...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej