Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Projekt Rochowice
Hadomik:
@hunter, do tej wiaty mógłbyś wykorzystać moje zdjęcia z tego linku: http://www.eu07.pl/userfiles/7482/foto-Infrastruktura.7z tam są zdjęcia zarówno podpory jak i pokrycia.
hunter:
--- Cytat: SKP w 31 Lipca 2012, 21:24:16 ---Już widzę, że to tree.inc. Ale jeśliś łaskaw, pokaż screena jak gęsto je zasadziłeś. To jest jeden gęsty rząd drzew wzdłuż toru czy kilka rzadszych rzędów?
--- Koniec cytatu ---
Prosze bardzo ;)
@Hadomik, dziekuje za material ;)
SKP:
Gęsto ;) Sadziłeś każde z osobna czy nowe skrypty mają "ficzery" dzięki którym można to zautomatyzować?
Pomysł z trawką jest naprawdę świetny. Niby płaski (i wydajny!) Plane, a prezentuje się znakomicie.
hunter:
Wlasnie dzieki nowym skryptom idzie mi to jak po masle ;) Przy starych nigdy bym tego nie osiagnal, a jesli juz, to za milion lat.. Radzilem sobie wtedy zapisywaniem fragmentu do osobnego max, a nastepnie mergowaniem ;) Klonowanie odpadalo, bo zmienialo nazwy helperow. Do tego sadzac drzewka na jakims nasypie/wsniesieniu wszystkie trzeba bylo recznie przestawiac...
SKP:
Burżuju 3DS-owy ;) W proletariatowym GMAKSie nie ma tak dobrze... Ja sobie z tym tak radzę, że eksportuję tylko świeżo wstawione drzewa, później je wszystkie zaznaczam, przesuwam i znów eksportuję.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej