Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt Rochowice

<< < (7/24) > >>

Tomaszek_Łódź:
Również się dołączam do @Sektora, tylko z tą gwarą śląską będzie gorzej, ale może człowiek się nauczy.

mechatronik:
Tym bym się zbytnio nie przejmował bo raczej aż tak tego na radiu nie słychać. Większą uwagę przywiązałbym do oddania klimatu ruchowego Śląska. W skrócie chodzi o to, że dyżurny rzadko się odzywa a jak już się odezwie to z łaską ;). Albo pytania prowadzących ruch "mechaniku jakie hasło?", "jaki numer zgody?", "po co przyjechałeś?",…

Tomaszek_Łódź:
W takim razie razem z @Sektorem czekamy na komplet stenogramów do scenerii. Tylko jeśli mogę Was prosić, jeśli będziecie wysyłać te dialogi to na PW. Jeszcze jedno: jeśli ktoś może nagrać tzw "dżingle" pojawiające sie na początku zapowiedzi stacyjnych to rownież poproszę. Im więcej tym lepiej.

Patrykos:

--- Cytat: mechatronik w 16 Marca 2012, 11:27:52 --- Albo pytania prowadzących ruch "mechaniku jakie hasło?", "jaki numer zgody?", "po co przyjechałeś?",…

--- Koniec cytatu ---
I wieczne problemy ze stójkami, z pozamykanymi bokami etc. ;)

hunter:
Trasa miala byc (jest nadal) jakby odwzorowaniem trasy Wroclaw-Poznan, wiec gwara slaska odpada ;) Spokojnie, dopoki nie zostanie ukonczone otoczenie, nie mysle o jakichkolwiek misjach ;) Marzy mi sie kilkugodzinna misja na wagonowce, z wykonaniem tego moze juz byc problem.. jestem zbyt slaby w te klocki, raczej sie tego nie podejme, choc pomarzyc zawsze mozna ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej