Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Oświęcim - Katowice

(1/5) > >>

krzych999777:
Witam,
Chciałbym stworzyć trasę, jednak ze względu na to że jestem w temacie początkujący i całkowicie zielony kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać :)
Stąd pytanie: może znajdzie się ktoś, kto byłby w stanie mi w tym przedsięwzięciu pomóc, czy to udzielić kilku rad czy też osobiście wziąć udział w projekcie...

Trasa Oświęcim - Katowice
Trasa długa nie jest (33 km), na trasie poza Oświęcimiem i Katowicami 9 stacji (Nowy Bieruń, Chełm Śląski, Imielin, Mysłowice Kosztowy, M. Brzezinka, M. Brzęczkowice, Mysłowice, Katowice Szopienice, K. Zawodzie)

Osoby chętne do współpracy proszę o kontakt gg 12513443

Mat863994:
Programem RAINSTED możesz układać tory, wg zdjęć satelitarnych.  Coś więcej?  Podstawy 3DSmax. Pobaw się tym programem, później pomyśl o robieniu trasy.

P.S. Poczytaj troche o tym na forum.

murphy77:
Jeżeli chodzi i fotki to bez problemu mogę obfocić od Imielina do Mysłowic Gł.

Patrykos:

--- Cytat: murphy77 w 08 Kwietnia 2010, 17:05:24 ---Jeżeli chodzi i fotki to bez problemu mogę obfocić od Imielina do Mysłowic Gł.

--- Koniec cytatu ---
Ooo stary, nie radzę. W Kosztowach SOczKów jak mrówek na 50m2 a i tak składy otwierają parę razy przez dzień. Byłem tam kiedyś z automatykami, znam m/w teren, niestety nie mam obfoconych tabliczek z semaforów ale w większości są zatarte. Generalnie od Kosztów do Katowic Szopienic jest największe ryzyko trafienia w sidło SOK bądź lokalnych dżonsonów.

Joke1997:

--- Cytat: krzych999777 w 08 Kwietnia 2010, 16:44:48 ---Witam,
Chciałbym stworzyć trasę, jednak ze względu na to że jestem w temacie początkujący i całkowicie zielony kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać :) (...)
--- Koniec cytatu ---

Najpierw stwórz prostą trasę parę zwrotnic, torów, semków, kilka eventów, a potem zabieraj się za realistyczne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej