Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Pytania o eventy
kamil1306:
@Ra da się to jakoś naprawić? Dzieje mi się to samo co na obrazku @dymusa.
SKP:
Co prawda nie jestem Ra, ale mogę Ci odpowiedzieć. Tak, można. Wystarczy połączyć tory, tak by nie było NullTracka.
eu07-001:
A czy to nie jest spowodowane tym, że próbujesz połączyć ze sobą dwa elementy typu Switch?
SKP:
--- Cytat: eu07-001 w 19 Września 2012, 20:12:02 ---A czy to nie jest spowodowane tym, że próbujesz połączyć ze sobą dwa elementy typu Switch?
--- Koniec cytatu ---
Dwa rozjazdy połączone ze sobą powodują nullTracki, ale o ile mi dobrze wiadomo, to MaSzynowe angliki są tak skonstruowane, żeby do takiej sytuacji nie dochodziło.
EDIT: Zresztą coś na pewno jest nie tak, bo zgodnie z INCem można podać przebieg z A do D. Może @eu07-001 masz rację, tylko nie wiem skąd miałby się tam znaleźć drugi rozjazd. Może @kamil1306 połącz w Rainstedzie tory i ponownie zrób screena podglądu.
eu07-001:
Ja to jednak jestem ślepy. Nie zauważyłem końców zwrotnic składowych. I kolejny strzał: W EXE zmieniło się coś z liczeniem przechyłki. Może to jest problemem:
--- Cytat: Dokumentacja EXE 325 ---Uwaga! Jeśli sceneria ma błędy w postaci niezgodności przechyłki na połączonych ze sobą odcinkach, może to prowadzić do nieprzejezdności i wykolejenia taboru (wcześniej taka sytuacja była akceptowana).
--- Koniec cytatu ---
Zobacz jaki komunikat zapisuje się w logu - Derailed due to ...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej