Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Szyby
PEKAP:
--- Cytat: SM40 w 03 Grudnia 2009, 16:16:03 ---Żeby było realistycznjej i ładniej.
--- Koniec cytatu ---
To wymodeluj jeszcze wnętrze kibla i zrób przeźroczyste szyby w całym składzie, tak żeby pasowały do drzwi.
SM40:
Dobry pomysł.
« Dodano: 03 Grudnia 2009, 16:38:08 »Jeszcze przezroczyste szyby przydały by się do kabiny od zewnątrz.
Krzysiek626
MaciejZ:
Według mnie to trochę bezsensowny zabieg. Chcesz robić przeźroczyste szyby w drzwiach, żeby było realistyczniej, a reszta co? Uważam, że zrobienie przeźroczystych szyb w drzwiach, a zostawienie reszty tak jak jest będzie wyglądało gorzej niż całość oteksturowana.
--- Cytat: SM40 w 03 Grudnia 2009, 16:06:03 ---A czy ktoś mógł by spróbować to zrobić? Bardzo Proszę.
--- Koniec cytatu ---
Jakbyś podał faktycznie sens robienia tego to ktoś by się tego pojął, ale nikomu to potrzebne nie jest, więc rób sam, na pomoc możesz liczyć. A pomoc nie znaczy zrobienie za kogoś czegoś.
Edit. Zrób to na gotowej teksturze .tga, która jest dostępna wraz z EN57 @PEKAP-a.
SM40:
Mam GIMP 2 ale jak zrobić kanał alpha? Bardzo prosze o odpowiedz.
--- Cytat: _MK_EU7 w 03 Grudnia 2009, 17:03:44 ---Edit. Zrób to na gotowej teksturze .tga, która jest dostępna wraz z EN57 @PEKAP-a.
--- Koniec cytatu ---
Tak wiem ale jak to zrobić?
Monczan_SP32:
W GIMPie? Kanał Alpha na warstwę, i wytnij, co Ci potrzeba ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej