Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

EL2 Propozycja.

<< < (2/4) > >>

maciekmaciek:
Bo łatwiej robić model+kabinę ze zdjęć, niż kabinę bez zdjęć, tylko z TRSa... Może nie tyle łatwiej, co bardziej realistycznie.

EDIT: Źle skojarzyłem EL2, myślałem że to jest prawie to samo co EL16, ale jednak nie. Przepraszam za zamieszanie ;)

ET21-622:
Model EL2 jest tyle że AI bez kabiny. Teraz kwestia Zrobienia kabiny.

Krzysiek626:
Jest, to prawda.By uświadomić jaki i jak to ma się do rzeczywistości umieszczam screen z symulatora i foto pochodzące Wikipedii.
Model w symku jest słaby pod względem tekstury, wygląda jak pudło z kartonu. Bez urazy, model był dobry ale na inne czasy. Teraz co najwyżej nadaje się jako dekoracja gdzieś w zakamarkach scenerii. Ze względu na boczne patyki mogłaby jeździć na scenerii tylko dla niej wykonanej. Ja nie widzę sensu robienia kabiny.

PS:
Zepsuł się paint:(

Patrykos:

--- Cytat: Krzysiek626 w 22 Listopada 2009, 21:45:27 ---PS:
Zepsuł się paint:(

--- Koniec cytatu ---
Ctrl+E

Dzięki, Krzysiek.

EP08_015:
Krzysiek ty masz inna wersje eelki. Ja robie te, ktore jezdza w kwb konin, a dlaczego slaba tekstura? bo wspaniale tu ludzie pomagaja by bylo cos lepszego, to samo tyczy sie wielu innych pojazdow. Tak jak na modelu tak wygladala ta eelka. Oczywiscie tekstury mozna poprawic, ale nasi wspaniali graficy sa skupieni na wspolczesnym taborze. Nikt sobie 4 liter nie zawraca zabytkami itp. Co do kabiny, mam film z jazdy tym cudem, nawet kiedys sam tym jechalem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej