Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Sposób na aktualizację paczki Defiler/Mariusz1970

<< < (3/4) > >>

Mariusz1970:
Krzysiek, ja o tym wiem, ale czy inni wiedzą?
Wg mnie powinno to być jasno napisane, a nie było i dlatego wspomniałem o tym.

Rozi:
A więc ja trochę wyjaśnię. Zrobiłem taki spis plików dlatego, że wielu użytkowników nie potrafi sobie skonfigurować symulatora. Wiem, że zostaje wiele śmieci po sceneriach, ale ja na to nic nie poradzę, bo to nie jest paczka całościowa. A znowu pisać caaaałą listę plików do skasowania, to nie byłoby rozsądne.

Co do scenerii. Krewetkowo, czy Moczniki na większości komputerów pójdą. Wyrzuciłem te scenerie, co bardzo rzadko się gra.

Niestety wszystkim dogodzić się nie da. Myślę, że wielu użytkownikom ten sposób na uaktualnienie symulatora pomoże. A po co mam poprawiać wszystkie błędy w sceneriach, skoro grupa tworząca paczkę je poprawia?

Pozdrawiam

Mariusz1970:

--- Cytuj ---A znowu pisać caaaałą listę plików do skasowania, to nie byłoby rozsądne.

--- Koniec cytatu ---
Plik bat zrobić i wrzucić tutaj ;)
Na ale dobra, niech one sobie tam zostaną, niech Ci będzie :)

--- Cytuj ---Wyrzuciłem te scenerie, co bardzo rzadko się gra.

--- Koniec cytatu ---
A skąd Ty to wiesz? :)

--- Cytuj ---A po co mam poprawiać wszystkie błędy w sceneriach, skoro grupa tworząca paczkę je poprawia?

--- Koniec cytatu ---
Nie musisz jasne, ale mogłeś wspomnieć o tym, aby była jasność sytuacji.

Rozi:
No trochę późno ale się wyjaśniło :) O plikach .bat nie pomyślałem szczerze mówiąc. A skąd wiem w co się rzadko gra? Bo sam w to nie grałem. I nadal nie będę w to grał.
W ogóle to też mnie denerwują takie nazwy jak, kałowo, odbytowo, czy moczniki... no ale na to już czasu nie miałem, a scenerii nie chciałem wywalać.

Pozdrawiam

Mariusz1970:

--- Cytuj ---Bo sam w to nie grałem.

--- Koniec cytatu ---
To pewne jest tylko, że Ty :)

Pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej