Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia nr 91 - Kraków Bieżanów - Bochnia
Rozi:
--- Cytat: jageer w 15 Października 2009, 21:13:48 ---Wydaje mi się, że za dużo torów w Kraków-Bieżanów umieściłeś. Jednak wg mnie lepiej zrobić wszystkie tory na Bieżanowie.
--- Koniec cytatu ---
Coś to mi się kupy nie trzyma. Skoro zrobiłem za dużo, to po co mam robić jeszcze więcej? :D A torów jest wystarczająco, postaram się to jakoś zoptymalizować. Będę też chciał zrobić szopę, ale to zależy od zdjęć.
jageer:
--- Cytat: Rozi w 15 Października 2009, 22:25:47 ---Coś to mi się kupy nie trzyma.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie przeczytałem to jeszcze raz :D i sam nie rozumiem swojej wypowiedzi. Chodziło mi o to że zrobione są tory towarowe oraz z tego co widzę to tranzytowy i te od szopy, a chyba nie ma wszystkich torów samego Bieżanowa jako Bieżanowa (stacji osobowej)
Dolmio89:
Biorąc pod uwagę że kolega Rozi przebywa kilkanaście tysięcy km od Krakowa odwzorowanie jest bardzo dokładne. Jeśli jest potrzeba mogę w przyszły weekend wybrać się do Bieżanowa i porobić zdjęcia z kładki nad torami, ewentualnie mógłbym też porobić więcej fotek z poszczególnych przystanków, ale to już zależy od pogody. Może koledzy z Krakowa też coś pomogą, o ile wiem są stałymi bywalcami na szopie...
Rozi:
--- Cytat: jageer w 16 Października 2009, 09:14:37 ---Chodziło mi o to że zrobione są tory towarowe oraz z tego co widzę to tranzytowy i te od szopy, a chyba nie ma wszystkich torów samego Bieżanowa jako Bieżanowa (stacji osobowej).
--- Koniec cytatu ---
Tu masz Bieżanów na tle mapy. Osobowe są wszystkie. Szopa nietknięta.
adsim:
@Rozi, jak co, to super dokładne zdjęcia lotnicze masz na zumi.pl. Można nawet policzyć podkłady na stacji :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej