Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Zwrotnicowo - wersja 0.9 beta !!!

<< < (11/21) > >>

pROSiAczek:
cale szczescie ze da sie wylaczyc. w wlasnie co tworzonej trasie dodatkowej przylaczanej do jelitkowa bez trakcji mam 10fps wiec trakcje totalnie olalem, ale moze sie skusze na koniec jeszcze dorzucic te kilka tysiecy linijek.

ps. jedyny problem w opracowywaniu trasy mam z zakretami, od razu zaznaczam ze nie korzystam z gmax ani innych progsow, tylko notatnik i excel, ale krzywa beziera dla mnie to magia absolutna. bede wdzieczny za jakakolwiek podpowiedz.

ps2. postaram sie wrzucic na serwer pierwsze 20 km traski dla maniakow IC (160kmh!!)

Dżyszla:
może warto jeszcze dodatkowo z Corela w takim razie skorzystać?

pROSiAczek:
Corela nie mam. A w czym mi on moze pomoc ? Jak bedzie trzeba to sie zalatwi

wasyl:
Witam!!!
Nie ma to jak utrudniać sobie zycie :).
3dmax albo gmax obowiązkowo do robienia trasy potrzebny jest.

Ostatnio nie miałem czasu na bawienie sie z traską bo zaliczenia mnie gonią. Przed aktualizacją nie wiem czy zdąże.
Do trasy dodałem kilka mniejszych przystanków, troche obiektów (chodz nadal jest ich mało). Jutro jeszcze sprawdze ostatnią trase i umieszcze trase w dziale download.

pROSiAczek:
wszystko byloby latwiejsze gdyby nie fakt, ze moj dostep do netu ogranicza sie do lacznosci przez komorke (gprs) a ponad 600mb jest iloscia nierealna do sciagniecia. jesli ktos dysponuje tymi programami na cd wraz ze skryptami i ma chec wyslac je do mnie poczta tradycyjna to bardzo prosze o kontakt na gg lub mail. z mila checia wykorzystam te narzedzia do stworzenia naprawde olsniewajaco grywalnych tras. z gory dzieki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej