Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Zwrotnicowo - wersja 0.9 beta !!!

<< < (2/21) > >>

Dżyszla:
Odpal ją z STV. Najlepiej wczytaj ją w trybie autorskim, to i więcej ew. błędów może wychwycić.

Pit:
Mi start.exe odpala bez problemu - przynajmniej ten sklad z bdhpumnami.

Wasyl: Niezła robota jak na tak krótki czas. Fajna mgła. Niestety nie jeździłem po tej trasie, bo jak mi sie odpalila, to okazalo sie, ze mam prowizorki kabin w eu07, bo pomodzilem w zwiazku z szybami do loków i nie chcialo mi sie zmieniac.

2 uwagi:
-nie wiem czy tylko u mnie jest zle, ale w w/w skladzie zaczynam w tylnej kabinie.

-zrob jakiegos ladnego screena, zmniejsz do 225x169 i zapisz jako jpg w katalogu scenery/images pod jakas nazwa i potem zmien linijke w scn, bo sie screen z quarka pojawia ;)

Aaa, i o co chodzi z tym 'v' uaktywniającym trase ?

kruger:

--- Cytat: "Pit" ---Mi start.exe odpala bez problemu - przynajmniej ten sklad z bdhpumnami.
-nie wiem czy tylko u mnie jest zle, ale w w/w skladzie zaczynam w tylnej kabinie.

--- Koniec cytatu ---

jest ok, gdyz w opisie 'misji' jest napisane ze sklad trzeba najpierw wypchac na tory postojowe, tak wiec autor ulzyl nam w przechodzeniu miedzy kabinami ;]

wasyl:
Witam!!!
"v" załącza całą misje (definiuje zdarzenia) - to jest do poprawy - jest tylko na czas testu. Należy po prostu nacisnąć "v" i jazda.
Zaczyna sie w tylnej kabinie bo wyszłem z założenia, że jak wypycham skład, ktory potem odłacze to najlepiej odrazu siedzieć w tej kabinie aby sie nie przełączać miedzy nimi zbyt często ;) - ot taka leniwość.
EP08_015 - widocznie brak jakiegoś loka. Całą trase testuje u siebie na ostatniej wersji Maszyny bez żadnych dodatkowych obiektów i loków - wszystko śmiga.

EP08_015:
Sorki za kłopot poprostu popełniłem głupi i idiotyczny błąd, polegający na złym wypakowaniu plików.

Sorki jeszcze raz i miłej jazdy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej