Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Zwrotnicowo - wersja 0.9 beta !!!

<< < (5/21) > >>

Marcin E2rD:

--- Cytat: "Bartek_G" ---Niezła robota. Skoro tak dobrze programujesz eventy, to może mógłbyś zrobić eventy i sygnalizatory w trasie Jelitkowo-Nowy Sad? Ta trasa jest taka fajna, ale brakuje jej semaforów i eventów... A Ty to robisz świetnie jak widzę.
--- Koniec cytatu ---

Żeby sie nie dublować,może najpierw zapytaj Pita ,czy Quark się przypadkiem nie podjął tego zadania.

wasyl:
Witam!!!
Jeśli autor udostepni scenerie do maxa i oczywiście sie zgodzi to bardzo chetnie (o ile Pit nie zaczął tego robić).
Jeszcze jakby mi ktoś wytłómaczył jak programować AI to by było już wogóle git.

Winger:
No, mamy kolejny post w stylu:

"Ja bym bardzo chetnie zbudowal nowa lokomotywe dla PKP.
Dajcie mi tylko pieniadze, specjalistow i fabryke.
Jak by byla ladna sekretareczka to by bylo juz wogole git."

Ludzie...
NAUCZCIE SIE CZYTAC!!!!!!!!!

WSZYSTKO jest opisane w DOKUMENTACJI!
A jak ktos nie umie jej znalezc i zrozumiec to gwarantuje ze NIE ZROBIC NIC PRZYDATNEGO!!!

McZapkie:
Winger, łyknij coś na nerwy - byle nie za dużo ;)

Wasyl - co to znaczy "programować AI" ?

wasyl:
Witam!!!
Chodzi mi o zaprogramowanie loków tak aby jezdziły same - np. SU45.
Do niektórych rzeczy doszedłem sam, ponieważ dokementacja nie jest zbyt obfita (chwała autorom za to, ze jakakolwiek dokumentacja jest) ale na ten temat nie znalazłem kompletnie nic.

Winger: ja zaprogramować trasy nie musze nikomu - zresztą była to tylko prośba do mnie - czy się jej podejmę to zależy ode mnie. Napisałem tylko, żeby ktoś mi jeszcze wytłómaczył "sztuczną inteligencję" abym mógł zaprogramować zdarzenia w całości, bo tak to mogę ale bez nich. Cała "fabryka, specjaliści, pieniądze i sekretarka" jest we mnie - tylko brak mi kilku lekcji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej