Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Odległośc i czas pomiędzy stacjami

<< < (3/4) > >>

murphy77:

--- Cytat: InterCity w 26 Sierpnia 2009, 23:09:34 ---(Ile tych "enterów" w cytacie?)
  Realizm w sensie odległości , nie chcę dodawac kolejnych zrobionych juz tras do tej pierwszej i niby złożyc całosc . Poprostu fajnie  ta pierwsza sceneria spasowala na początek i na tym koniec z "gotowcami''  ;)

--- Koniec cytatu ---

Z tego co wiem, to linia 546 ma jakieś 35km, a z Katowic do Bielska jest ok 80km, więc w tej sytuacji nie ma ani grama realizmu.

Quark-t

Mati_An:

--- Cytat: murphy77 w 27 Sierpnia 2009, 16:50:57 ---z Katowic do Bielska jest ok 80km
--- Koniec cytatu ---
55km, tak na marginesie.

InterCity:

--- Cytuj ---Obecnie nie ma większych przeszkód, aby do edytora wczytać tory pomiędzy Katowicami a Łodzią z map UMP, a następnie dołożyć brakujące zwrotnice i rozbudować stacje. Takie działanie będzie miało dużo większy sens praktyczny, niż "realność" w przestawionym ujęciu.
--- Koniec cytatu ---

Możesz powiedzieć jak tego dokonać? Z kądSkąd wziąć tę trasę?

Ode mnie ostatnie ostrzeżenie...
Quark-t

Dolmio89:
Najpierw proponuję wziąć do ręki słownik ortograficzny (zwłaszcza że zbliża się wrzesień).

Paul:

--- Cytat: InterCity w 27 Sierpnia 2009, 17:51:42 ---Możesz powiedzieć  jak tego dokonać? Z kąd wziąść  tą trasę?

--- Koniec cytatu ---

To nie jest trasa. To były by kreski na mapie przekonwertowane na tory. Bez terenu i otoczenia. Realistycznie wyjdą najwyżej odcinki jednotorowe, resztę i zapewne większość łuków trzeba wstawić ręcznie od zera.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej