Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Zalesianie tras
libertyn89:
Takie cos?
mechanik88:
--- Cytat: libertyn89 w 16 Sierpnia 2009, 18:20:04 ---Takie cos?
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie tak, przydało by się takie cos na większości trasach.
kurak303E:
Hmm.. tak się jaracie, że autobus przejechał... Przecież już na Testowie z SN61 mieliśmy jeżdżący i autobus i STARa.
Tak poza tym super, tylko fajnie by było, żeby zdarzenia takie jak z tym czlowiekiem były losowe, bo za pierwszym razem przejchać scenariusz jest super. Do dobrych scsenariuszy jest fajnie wracać, ale trochę mało atrakcyjne będzie to, że będziemy wiedzieli dokładnie za drugim razem o jakiej porze i w jakim miejscu przejdzie człowiek przez tory...
muri:
Ja mam tylko taką sugestię: chyba dobrze by było żeby wszystkie te dodatkowe domki/drzewka/samochody/autobusy/ludziki/zwierzątka i co tam sie jeszcze urodzi po drodze było zebrane w kupie w jednym incu. Chodzi mi o to żeby w prosty sposób można to było wyłączyć, bo nie wszyscy dysponują najnowszym sprzętem...
Rozi:
--- Cytat: muri w 16 Sierpnia 2009, 21:35:20 ---Ja mam tylko taką sugestię: chyba dobrze by było żeby wszystkie te dodatkowe domki/drzewka/samochody/autobusy/ludziki/zwierzątka i co tam sie jeszcze urodzi po drodze było zebrane w kupie w jednym incu. Chodzi mi o to żeby w prosty sposób można to było wyłączyć, bo nie wszyscy dysponują najnowszym sprzętem...
--- Koniec cytatu ---
No a jak jest do tej pory robione? Właśnie w taki sposób. A dokładniej rzecz biorąc, nie musi być w jednym .inc, przecież możesz mieć 10 inc, domki.inc, lasy.inc, ludzie.ind etc. i wyłączyć je osobno. Bo może ktoś chce domki, a nie chce lasów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej