Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Zalesianie tras
Mihau:
Co do samobójcy to jestem przeciwny, ale ruch samochodów na przejazdach z sygnalizacją samoczynną bez rogatek jak najbardziej:D
mechanik88:
A jednak, robotnicy są, zwierzęta są fotograf jest. Rewizorze czy są jakieś ładne dziewczyny na peronach? Ciekaw jestem czy będzie screen:)) Co do samobójcy faktycznie jest to nie na miejscu i jest to niesmaczne ale jakiś wypadek samochodowy przydałby się, przynajmniej jak dla mnie.
libertyn89:
Ja widze ku temu dwie przeszkody:
- obecnie samochody sa dla pociagow jak powietrze (nie uderzaja w nie tak jak dwa pociagi w siebie, tylko przejezdzaja przez sklad jak przez powietrze)
- nie jest latwo dobrac miejsce wyzwolenia eventu, dzieki ktoremu samochod zaczalby przejezdzac przez przejazd, bo nie kazdy kieruje pociagiem tak samo.
REWIZOR:
--- Cytat: mechanik88 w 16 Sierpnia 2009, 18:06:16 ---Rewizorze czy są jakieś ładne dziewczyny na peronach? Ciekaw jestem czy będzie screen:))
--- Koniec cytatu ---
Pewnie, że są. Inna sprawa czy ładne :)
mechanik88:
Co do eventu można zrobić tak że będzie jechało kilka samochodów, więc jest większa szansa na dobicie, ale to tez nie powinno być tak że trzeba uderzyć w ten samochód, Według mnie właśnie powinno być tak że to powinien być taki incydent który może ale nie musi trafić.
--- Cytat: REWIZOR w 16 Sierpnia 2009, 18:15:45 ---
--- Cytat: mechanik88 w 16 Sierpnia 2009, 18:06:16 ---Rewizorze czy są jakieś ładne dziewczyny na peronach? Ciekaw jestem czy będzie screen:))
--- Koniec cytatu ---
Pewnie, że są. Inna sprawa czy ładne :)
--- Koniec cytatu ---
Trochę chyba za dojrzała, wolałbym młodsze:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej