Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Epkowe Lokomotywy i kabiny.

<< < (17/37) > >>

MarcinMK:

--- Cytat: puma2091 w 15 Listopada 2009, 17:16:54 ---Epek rób te kabiny dalej. Tyle pracy w to włożyłeś i chcesz modele porzucić? Kto niebędzie ich chciał ten sobie ich nie ściągnie i nie wstawi do danej sceneri ale są i takie trasy gdzie sm15 czy sm25 powinny się znaleźć np.: całkowo '95. Więc nieprzejmuj się komentarzami tylko dokończ to co zacząłeś.

--- Koniec cytatu ---

Popieram stanowczo.

Mariusz1970:

--- Cytuj ---Kto niebędzie ich chciał ten sobie ich nie ściągnie i nie wstawi do danej sceneri

--- Koniec cytatu ---
No to nie jest tak do końca. Nie wiem gdzie przebiega ta granica, do której jeszcze to obowiązuje bez dodatkowych warunków samo w sobie, a od której już nie. Gdyby rozszerzyć to co napisałeś, to można odnieść to do np. tekstur paintowych i tak samo twierdzić, czy jeśli chodzi o inne rzeczy. Jednak po coś ktosie postanowlili zrobić test dodaków i oceniać co można co nie, czyli kontrola jakości pod różnymi względami i tym samym kwalifikacja co się nadaje do Maszyny, a co już nie.
Jeśli mamy wszystko i wszystkich równo trakatować, to traktujmy. Sam argument, że ktoś ma bzika na jakimś punkcie, to trochę wydaje mi się mało.
Jeszcze raz powtórzę, że nie mam nic przeciwko dekoracjom czy AI bez znośnej fizyki.

EP08_015:
W zasadzie to Całkowo jest scenerią  uniwersalna. Sygnalizacja ksztaltowo-swietlna idealna do tego taboru. Na upartego mozna pokusic sie o przerobke calkowa na potrzeby starego taboru, tzn wywalic semki swietlne i tylko mechaniczne wstawic, tarcze manewrowe tez no i tarcze zaporowe mechaniczne i to wsio.

Krzysiek626:

--- Cytuj ---Sam argument, że ktoś ma bzika na jakimś punkcie, to trochę wydaje mi się mało.
--- Koniec cytatu ---
Najpierw był bzik, później MaSzyna. Nie lekceważ tego.

piotrek0804:
W sumie, to wszystkie scenerie można bez problemu przerobić na "stary klimat", powstawiać semafory kształtowe itd, a po powywalać, że tak powiem "elementy współczesne" czyli np. sieć trakcyjną (5 sekund w starterze @Ra).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej