Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Epkowe Lokomotywy i kabiny.

<< < (12/37) > >>

EP08_015:
Preki I to akurat jest powód żeby tam nie wchodzić...

Nawet jak jest zdekompletowana, to mozna wielu rzeczy się domyslać, chociażby po pozostawionych dziurach w scianach. A moze by ktoś do wawy pojechal i pocykal przez wszystkie okna fotki? Chodzi mi tylko o poglądowe a nie na tekstury. To proste, przykladamy obiektyw do szyby wylaczamy lampe i cykamy fotke, a najpierw wchodzimy na teren Muzkolu. Jesli to dla kogoś kłopot i obciązenie finansowe (no bo jakiemuś epkowi się usrała kabina) to sponsoruję koszta biletu+fotografowania na ich terenie. Doliczyc takze mozecie bilet MZK. Oczywiście nie jestem w stanie np zaplacic gotówką, ale mogę zrobić przelew na konto lub doladować przez neta telefon. OK kwestia finanswa załatwiona, więc jeszcze raz proszę chetnego o pójście do Muzkolu w wawie i zrobienie zdjec przez szybę.

Dziekuje za opis wskaznikow ale wg jednego ze zdjec jest tyle dziur co na focie. Wiec jak to jest? pozostaja 2 puste dziury po miernikach. W naszej sm15 jest tak jak nizej. (to tylko przyklad).

Dolmio89:
Byłem w muzkolu w zeszłym roku i z tego co pamiętam to lokomotywa miała zamiast szyb wstawione matowe plastiki. Może niech ktoś z wawy będzie mógł potwierdzić/zaprzeczyć, nie wiem jak to teraz wygląda.

EP08_015:
Kilka renderow z dzis.

Krzysiek626:

--- Cytat: Dolmio89 w 14 Listopada 2009, 17:04:42 ---Byłem w muzkolu w zeszłym roku i z tego co pamiętam to lokomotywa miała zamiast szyb wstawione matowe plastiki. Może niech ktoś z wawy będzie mógł potwierdzić/zaprzeczyć, nie wiem jak to teraz wygląda.

--- Koniec cytatu ---
Te dwa zdjęcia dają obraz trudności które czekają na fotografującego.
Zdjęcia mojego autorstwa.

EP08_015:
NIech to diabli jak zwykle muzkol wstydzi sie tego ze ma rozszabrowane loki. Kiedys jako dzieciak pamietam, bylem w tym loku jak i w sm25. Wtedy nie mialy szyb i byly otwarte i zdewastowane.

Juz po eksporcie, teraz masa ustawien pivotow.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej