Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Moje dywagacje nad symulatorem i jego dodatkami.

<< < (8/14) > >>

mechanik88:

--- Cytat: ZiomalCl w 30 Lipca 2009, 16:11:06 ---A więc Twoim zdaniem to wina bt/devs, że mniej dodatków wychodzi? To bt/devs zatrzymują czyjeś dodatki dla siebie, a ich autorzy się na to godzą? Skoro patrzysz na ilość i już obarczasz kogoś (wyraźnie widać, że masz żal za to, że mniej wychodzi - pytanie - do kogo?), to czy mamy iść na ilość, nie jakość?

Żal możesz mieć do ludzi, że mniej tworzą. Żal możesz mieć do ludzi tworzących, że robią czasami buble i to nie przechodzi dalej. Żale do bt/devs za poświęcanie czasu na testowanie (równie dobrze mogliby robić coś innego) są po prostu nie na miejscu.

--- Koniec cytatu ---

Nie mam żalu kolego że mniej wychodzi tylko że te "kiedyś" to chyba było trochę przesadzone. Źle zinterpretowałeś ale masz do tego prawo więc wyjaśniłem. Dzięki za żale... "Gorzkie" żale to sobie odmówię w kościółku nie na forum i nigdy nie wylewałem swoich żalów na forum. Ale mi też jest żal...

Ra:

--- Cytat: mechanik88 w 30 Lipca 2009, 15:59:39 ---Dziś wszedłem sobie na stronę http://eu07.rainsted.com/archives/
--- Koniec cytatu ---
To, że nie ma chętnych do bieżącego dopisywania paczek do katalogu, to jest osobna kwestia.

Skądinąd było takie zjawisko, że pewne osoby tworzyły trasy (być może dotyczyło to także taboru) i na pewnym etapie pokazywały w zamkniętej części forum, lecz zamiast dopracować ten etap i udostępnić dla ogółu, po jakimś czasie pojawiała się wersja rozbudowana o kolejny fragment. W efekcie powstawało dużo fajnych rzeczy (być może niedokończonych czy niewystarczająco doskonałych w odczuciu autorów), które nigdy nie zostały opublikowane. Mi się taka praktyka niezbyt podoba, ale nie mam na to wpływu. Być może teraz będzie inaczej. Ze swej strony staram się udostępniać własne wyroby tak szybko, jak to się da. Wadą zamkniętej części forum jest to, że można tam coś wrzucić i nie dać innym, przez co po pewnym czasie robią się z tego jakieś takie mdłe sytuacje.

buczo:

--- Cytat: Ra w 30 Lipca 2009, 16:31:58 ---Ze swej strony staram się udostępnaić własne wyroby tak szybko, jak to się da.

--- Koniec cytatu ---
To fakt i za to Ci chwała.

AtapiCl:
Jedyną rzeczą, którą można zmienić to nakazanie bt/devs etc, aby nie chwalili się nieswoimi, nieopublikowanymi dodatkami.

To, czy autorzy będą 'kisić' dodatki w zamkniętych działach lub też u siebie na dysku zależy wyłącznie od nich i w tej materii nic nie zmienicie.

mechanik88:

--- Cytat: ZiomalCl w 30 Lipca 2009, 16:54:40 ---Jedyną rzeczą, którą można zmienić to nakazanie bt/devs etc, aby nie chwalili się nieswoimi, nieopublikowanymi dodatkami.

--- Koniec cytatu ---

I to byłoby chyba najlepsze rozwiązanie jak sam napisałeś. Niech "kiszą" u siebie na dyskach. Mój głos jest za tym pomysłem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej