Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

201E By MKaczy Ver. 3.0 FINAL!

<< < (6/8) > >>

puma2091:

--- Cytuj ---W Paczce nie ma plików modeli (201E.t3d 201E-n.t3d 201E-r.t3d 201E-rn.t3d 201E-w.t3d 201E-wn.t3d)
oraz plików charakterystyk chk.
Proszę sobie je skopiować ze swojego folderu 201E
--- Koniec cytatu ---
Musisz ściągnąć najpierw podstawową paczkę która znajduje się w katalogu dodatków.
Mechanik88 mnie uprzedził .

libertyn89:

--- Cytat: Peaceful w 09 Sierpnia 2009, 17:40:02 ---Bry, brakuje mi kilka plików t3d, mianowicie:
-201E-N.t3d
-201E-WN.t3d

--- Koniec cytatu ---

A masz takie pliki:
201E-zez.t3d
201E-wzez.t3d
?

Jesli tak to zmien sobie tylko nazwe.

« Dodano: 09 Sierpnia 2009, 18:01:24 »EDIT: Kolega @Peaceful paczke podstawowa ma. Jest nia 201E pack. Gdyby go nie mial to brakowaloby mu 6, a nie 2 plikow. Wystarczy, ze podmieni nazwy dwoch plikow. Po co ma sciagac dodatkowe MB?

thommy18:
Proszę o podanie jakie wpisy trzeba dodać do dynamic.dat, aby móc korzystać ze wszystkich rodzajów byków i ze wszystkich rodzajów kabin ?

muri:
Mam pytanie: jakie jest zamierzenie (po co jest, co naśladuje) dźwięku fadesound? Bo przypisany do niego plik has_cyk.wav jest nimniej niwięcej tylko wkurzającym na maksa brzęczeniem. Z tego co patrzyłem w innych lokomotywach nie występuje.

AtapiCl:
Dźwięk odgrywany non-stop w tle. Has_cyk.wav u mnie, to dźwięk działania mechanizmu zegarka w haslerze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej