Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Konkurs screenów - maj - czerwiec -> ankieta.

<< < (2/7) > >>

mk1992:
Pierwszy screen to jest totalna porażka. Co to w ogóle ma być? Za takie screeny to bany powinny polecieć jak nic. Ale to półżartem.

Poważnie rzecz biorąc, to z oficjalnych dodatków śmiało można stworzyć na prawdę ciekawe screeny. Poza tym jest dużo eleganckich modeli (lokomotyw i wagonów), które zostały już wydane. Trzeba tylko troszkę pomyśleć i podłubać we wpisach tu i ówdzie. Zauważyłem, że z miesiąca na miesiąc ten konkurs podupada. Szkoda, bo z początku trzymał jako tako poziom.

Pozdrawiam, mk1992.

youBy:

--- Cytat: mk1992 w 25 Czerwca 2009, 14:56:46 ---Pierwszy screen to jest totalna porażka. Co to w ogóle ma być?
--- Koniec cytatu ---
To jest screen uznany przez autora za ciekawy.

Sm 42 driver:

--- Cytat: mechanik88 w 25 Czerwca 2009, 14:50:47 ---Czy tych screenów, które są pokazane było więcej i przeszły one wewnętrzną segregację, czy tylko tyle osób zgłosiło się do konkursu?

--- Koniec cytatu ---
Odp.:

--- Cytat: mechanik88 w 25 Czerwca 2009, 14:50:47 ---tylko tyle osób zgłosiło się do konkursu

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: mechanik88 w 25 Czerwca 2009, 14:50:47 ---Jednak rozwiązań jest wiele aby ten konkurs nie wyglądał jak wygląda obecnie.

--- Koniec cytatu ---
Masz jakieś ciekawe sugestie? Jestem otwarty na propozycje. Zapraszam na PW (po weekendzie).

buczo:

--- Cytat: Piotrek w 25 Czerwca 2009, 14:17:23 ---Poziom screenów naprawdę żałosny.

--- Koniec cytatu ---
To pokaż jak się robi wyje..ste screeny, bo jak narazie tylko krytykujesz.

--- Cytat: Piotrek w 25 Czerwca 2009, 14:17:23 ---Na forum pojawiały się zrzuty na lepszym poziome...

--- Koniec cytatu ---
Zgadza się, ale Twojej twórczości jeszcze nie miałem okazji podziwiać...

Quork QTar:
A krytyk filmowy musi miec zrobiony film? Nie zgadzam sie z Toba.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej