Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Konkurs screenów - maj - czerwiec -> ankieta.

<< < (4/7) > >>

buczo:

--- Cytat: Quork QTar w 25 Czerwca 2009, 19:20:48 ---A krytyk filmowy musi miec zrobiony film?

--- Koniec cytatu ---
Krytyk filmowy "pracuje w języku".
Może spełniać się w swoim zawodzie tylko pod tym warunkiem, że nie rekompensuje sobie niemożności bycia twórcą.

--- Cytat: Quork QTar w 25 Czerwca 2009, 19:20:48 ---Nie zgadzam sie z Toba.

--- Koniec cytatu ---
Rozumiem :p
--- Cytat: Mutopompka w 25 Czerwca 2009, 19:57:16 ---Tu nie chodzi o jakość screena (no, może po części). Tak naprawdę screen musi mieć "to coś", co zaciekawi i przykuje uwagę.

--- Koniec cytatu ---
Wiem, odniosłem się tylko do formy krytyki - przykład idzie z góry...

DiDA Maszynista:
Jeżeli i ja mogę coś wtrącić, to mój wybór padł na zdjęcie nr. 3. Początkowo skłaniałem się ku nr. 5, ale lokomotywa wraz z wagonami robi za tło, na pierwszym planie znajdują się samochody, co spycha uwagę widza. W tym screen'ie podoba mi się klimat, bardzo ciepły.

Moim zdaniem nr. 3 odbiega od wszystkich 5 screenów, dosyć ciekawy kadr:).

Pozdrawiam.

maciekmaciek:

--- Cytat: DiDA Maszynista w 25 Czerwca 2009, 20:52:28 ---Początkowo skłaniałem się ku nr. 5, ale lokomotywa wraz z wagonami robi za tło. ciach... ;)

--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się z Tobą w 200%. JA (!!) najpierw się spojrzałem na kaszloka, a nie na siódeme...

Piotrek:

--- Cytat: buczo w 25 Czerwca 2009, 19:17:27 ---To pokaż jak się robi wyje..ste screeny, bo jak narazie tylko krytykujesz.

--- Koniec cytatu ---

Jeśli czegoś nie umiem robić dobrze, to tego nie robię i nie wrzucam na siłę na konkurs :-) A co do krytyki, to chyba słuszna... ?

Tnij cytaty (po raz trzeci...  ostatni).
Akvin

maciekmaciek:
@Piotrek, zależy do kogo słowa krytyki kierowałeś ;) Jeżeli do autora, to OK, ale z robieniem screenów @Sm 42 driver nie ma nic wspólnego. (Chyba że regulamin się zmienił)
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej