Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
M62-1077(Lotos) i TEM2-232(CTL)
dx286:
2 lata temu jakbym coś takiego wydał, to może by się podobało ;)
Patrykos:
Jak na sam początek z teksturami to całkiem, całkiem ;) Nie zrażaj się do prac nad teksturami, spodobał mi się gagarin, pokaż więcej screenów tej maszyny(szczególnie drugi bok). Tamara 204 jest krótko po rewizji dlatego wyglądaja, jakby ją @dx286 w paincie pomalował ;-)
Mihau:
--- Cytat: dx286 w 22 Czerwca 2009, 21:00:39 ---Chciałem zaprezentować 2 repainty(nie jest to fototekstura!).
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Patrykos w 23 Czerwca 2009, 17:26:21 ---Tamara 204 jest krótko po rewizji dlatego wyglądaja, jakby ją @dx286 w paincie pomalował ;-)
--- Koniec cytatu ---
Autor sam napisał że to jest repaint.
Patrykos:
Jestem teraz ciekaw, co autor miał na myśli bo myśląć jako trainzowiec to 'repaint' jest to tekstura stworzona z fototekstur bądź stworzona na podstawie zmian kolorów. Stawiam na to drugie.
Quork QTar:
W LS3D to nazywamy tekstura fotorealistyczna - bierze sie "charakterystyke" (swiatla, cienie, zabrudzenia etc.) z tekstury fotograficznej, a kolory daje wedlug wlasnego schematu. N.p. tutaj jest przedstawiony moj projekt standardyzowanych modulow architektonicznych, uzywajacy tekstur fotorealistycznych: http://loksimulatoren.de/wbblite/thread.php?threadid=3351&sid=
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej