Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Poprawka 4E
REWIZOR:
Autorzy zalecają dodatki i wersje z którymi działa to najlepiej, więc zastanówcie się dwa razy zanim zaczniecie narzekać. Nieraz słyszałem od twórców jak strasznie ich zniechęca, jak user narzeka na duperele a nie czyta co z czym funkcjonuje najlepiej. Od tego czasu obserwowałem posty w różnych wątkach np. 4E, EZT, SPKS i stwierdzam, że mają rację. Co innego zgłosić błąd a co innego zgłaszać "coś mi nie działa, ale nie pobierałem tego lub używam z czym innym". Jest to moje zdanie, nie musicie się z nim zgodzić ale takie są fakty.
MKdudu:
Witam.
Zauważyłem że drzwi po otwarciu są od wewnątrz prześwitujące, jak na obrazku. (Exe z Diesel pack)
Rudzik:
A twórcy kabiny mówili, żeby lepiej nie dawać tego... Bo tak to każdy lok musiałby mieć osobną kabinę w której by była tekstura drzwi do modelu zewnętrznego pasująca. @Rewizor, takie "jęczenie", że tak to nazwę, jest nieodłącznym elementem każdego wydania dodatku. I zawsze się znajdzie jakiś user, który zbagatelizuje Twoje lub innych prośby, readme.txt i będzie robił po swojemu.
REWIZOR:
Duduś to je przymknij troszkę i będzie ok. Jak będą sie otwierały wstaw teczkę za drzwi...
MKdudu:
--- Cytat: REWIZOR w 14 Czerwca 2009, 22:38:53 ---Duduś to je przymknij troszkę i będzie ok. Jak będą sie otwierały wstaw teczkę za drzwi...
--- Koniec cytatu ---
Ok, ostatnio kupiłem taką w rozmiarach jak te drzwi;P. Chciałem tylko zwrócić uwage;).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej