Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Zmiana kata pola widzenia w widoku zewnetrznym

<< < (3/7) > >>

uetam:
Akurat moze dodalem zle screeny, bo byly robione one na maksymalnym zblizeniu i przez to to wyglada troche nieciekawie.

JONIN_EZT:
Według mnie takie bajery w sumie mogą się pojawić. Zawsze się przyda do takich rzeczy jak robienie filmów albo screenów. Najlepsze zastosowanie tego widzę przy budowie tras realistycznych (lub iluś tam % realistycznych bez znaczenia) to byłoby pomocne przy zdjęciach fotograficznych na zoomie, łatwiej idzie o porównanie. Osobiście takich rzeczy mi brakowało przy próbach budowy małych odcinków realistycznych.

Nie jestem jakimś tam specem od programowania, ale jeżeli taki mały dodatek nie będzie zbytnio obciążać Symka to można wprowadzić.

--- Cytat: Ra w 13 Czerwca 2009, 15:33:03 --- Jeśli już nie ma co robić w EXE, to proponuję uruchomić zegary - z generacją tekstur na poziomie EXE, a nie eventami.

--- Koniec cytatu ---

Z tym się też zgadzam. Dodatkowo wyświetlacze przyjazdów/odjazdów pociągów (też gdzieś były takie screeny na stronie Q)

Pozdrawiam

El Mecánico:
Ja jestem na "nie". Powody jak wyżej.
Ale widzę że na "tak" jest prowadzenie, a tylko jedna wypowiedź. Można prosić kilka osób które głosowały na "tak" o merytoryczne uzasadnienie swoich głosów?

murphy77:
Ja jestem na "tak", ponieważ skoro jest taka możliwość to czemu nie, przecież jeśli ktoś nie chce, to nie musi z tego korzystać.

MaciejZ:
Ja zagłosowałem na tak, ponieważ uważam, że jest to bardzo ciekawy 'bajer' do symka. Czegoś takiego jeszcze nie było, więc czemu nie spróbować? Tak jak napisał kolega @murphy77 - nikt nikomu nie każe z tej funkcji korzystać, więc nie widzę problemu by takiej funkcji nie dodać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej