Symulator EU07 (i nie tylko) > Infrastruktura kolejowa
fajne mapy
Mako:
Hej!
Mam takie pytanie: czy da się jakoś tę mapę Krakowa zgrać na dysk w formacie Flasha, tak by można było ją swobodnie zoom'ować i przesuwać?
Paul:
--- Cytat: "Mako" ---czy da się jakoś tę mapę Krakowa zgrać na dysk w formacie Flasha, tak by można było ją swobodnie zoom'ować i przesuwać?
--- Koniec cytatu ---
Prubowałem się do niej dobić ale wywala mi error 403 (dostęp zabroniony). Chyba jedyna metoda - robisz screeny i łączysz w całość:/
Mako:
Hmm... to niezbyt fajnie :/ Robienie screen'ów jest trochę żmudną robotą, szczególnie przy największym powiększeniu :P
Ale coś za coś, trzeba sie potrudzić, albo skonstruować jakiś pojazd na bazie EU07, wzbić się w powietrze i samemu porobić fotki :D
midak:
Chłopaki mam cos lepszego chyba...
http://archive.spaceimaging.com/ikonos/2/kpms/2003/04/browse.200.crss_sat.0.0.jpg
poszukajcie wiem ze sa w lepszej rozdzielczosci krakow to nie moje okolice poza tym amam modem i zbardzo nie da rady szukac
McZapkie:
--- Cytat: "saper_unreal" ---ale jednak czytanie w locie zmniejszy liczbe FPS, czyz nie?
--- Koniec cytatu ---
W momencie czytania moze troche rwac (zwlaszcza na win98).
Ale uważam że czytanie jpg i jego dekompresja szybciej trwa razem wzięte niż czytanie bmp - moje uważanie biorę z faktu iż operacje dyskowe są wolniejsze niz praca procesora.
Ale może się mylę.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej