Symulator EU07 (i nie tylko) > Infrastruktura kolejowa

fajne mapy

<< < (5/5)

Mako:
Hej!

Mam takie pytanie: czy da się jakoś tę mapę Krakowa zgrać na dysk w formacie Flasha, tak by można było ją swobodnie zoom'ować i przesuwać?

Paul:

--- Cytat: "Mako" ---czy da się jakoś tę mapę Krakowa zgrać na dysk w formacie Flasha, tak by można było ją swobodnie zoom'ować i przesuwać?
--- Koniec cytatu ---

Prubowałem się do niej dobić ale wywala mi error 403 (dostęp zabroniony). Chyba jedyna metoda - robisz screeny i łączysz w całość:/

Mako:
Hmm... to niezbyt fajnie :/ Robienie screen'ów jest trochę żmudną robotą, szczególnie przy największym powiększeniu :P

Ale coś za coś, trzeba sie potrudzić, albo skonstruować jakiś pojazd na bazie EU07, wzbić się w powietrze i samemu porobić fotki :D

midak:
Chłopaki mam cos lepszego chyba...

http://archive.spaceimaging.com/ikonos/2/kpms/2003/04/browse.200.crss_sat.0.0.jpg

poszukajcie wiem ze sa w lepszej rozdzielczosci krakow to nie moje okolice poza tym amam modem i zbardzo nie da rady szukac

McZapkie:

--- Cytat: "saper_unreal" ---ale jednak czytanie w locie zmniejszy liczbe FPS, czyz nie?
--- Koniec cytatu ---

W momencie czytania moze troche rwac (zwlaszcza na win98).
Ale uważam że czytanie jpg i jego dekompresja szybciej trwa razem wzięte niż czytanie bmp - moje uważanie biorę z faktu iż operacje dyskowe są wolniejsze niz praca procesora.
Ale może się mylę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej