Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Kurs modelowania taboru - ankieta
Negroth:
Jeśli ktoś potrzebowałby takie dane wraz z rysunkami to służe pomocą... (Katalog z 1998r )
Paul:
Kakish, będziesz kontynuował ten tutorial? Jeśli chodzi o tekstury tego Gas-a to wczoraj zrobiłem fotki, moge przerobić i podesłać (w postaci tekstur).
Tak na marginesie - kto jakie wagony robi? Żeby sie potem nie okazało że dwuch ludzi zrobi takie same. Ja prubuje robić Simms...
Bart:
--- Cytat: "Paul" ---Tak na marginesie - kto jakie wagony robi?
--- Koniec cytatu ---
Wagony są systematycznie robione i zostaną wypuszczone w jednym PACKU. Jednak jeszcze nie teraz bo jak widać zastój idealnie działa. Bo wszystkim się nudzi tysięczny przejazd przez Quarka i zaczynają sami coś robić (widać po nagłej wysypce tras --> czy tam chęci ich zrobienia). Jeśli ktoś zrobi wagon który jest to napewno nie zaszkodzi (wybierze się lepszy). :)
Kakish:
--- Cytat: "Paul" ---Kakish, będziesz kontynuował ten tutorial? Jeśli chodzi o tekstury tego Gas-a to wczoraj zrobiłem fotki, moge przerobić i podesłać (w postaci tekstur).
Tak na marginesie - kto jakie wagony robi? Żeby sie potem nie okazało że dwuch ludzi zrobi takie same. Ja prubuje robić Simms...
--- Koniec cytatu ---
Punkt 1. bede kontynuowal, tylko sie troche zorganizuje, bo zaczalem wychodzic z domu na 8 i wracac po 16, wiec mi sie dzien skrocil znacznie
Punkt 2. proponuje puszczac ogloszenia o tym co sie robi, ale tak w sumie to nawet jak sie zrobi dwa te same wagony to i tak wielkiego bolu nie bedzie, bedzie conajwyzej urozmaicone bardziej ;]
WroGlo:
HAHA!!!
ale numer
macie jakiś bład w ankiecie 93% + 6% nie równa się 100%
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej