Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kraków Bieżanów - Bochnia (Tarnów)

<< < (2/3) > >>

piotrek0804:
A może by połączyć trasę (Kraków-Bochnia) z obecną (Bochnia-Brzesko-Okocim) i by było aż do Brzeska. Co o tym sądzicie?

filip2h:

--- Cytat: youBy w 14 Maja 2009, 11:03:05 ---A może miały być Bielany?
--- Koniec cytatu ---
A no może...

--- Cytat: piotrek0804 w 14 Maja 2009, 13:56:23 ---A może by połączyć trasę (Kraków-Bochnia) z obecną (Bochnia-Brzesko-Okocim) i by było aż do Brzeska. Co o tym sądzicie?
--- Koniec cytatu ---
Z tego co wiem, to trasa Bochnia-Brzesko-Okocim jest trasą pół realną gdyż realne są tylko układy torowe stacji, a jak widzę koledzy posługują się mapami tak więc trasę chcą zrobić realnie. Co innego gdy by wyciąć układy stacyjne, wtedy to by miało większy sens, ale decyzja należy do trasopisarzy.

piotrek0804:

--- Cytat: piotrek0804 w 14 Maja 2009, 13:56:23 ---A może by połączyć trasę (Kraków-Bochnia) z obecną (Bochnia-Brzesko-Okocim) i by było aż do Brzeska. Co o tym sądzicie?
--- Cytuj ---Z tego co wiem, to trasa Bochnia-Brzesko-Okocim jest trasą pół realną gdyż realne są tylko układy torowe stacji, a jak widzę koledzy posługują się mapami tak więc trasę chcą zrobić realnie. Co innego gdy by wyciąć układy stacyjne, wtedy to by miało większy sens, ale decyzja należy do trasopisarzy.

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

No w sumie masz rację:) Ale zawsze byłby jakiś bajer...

Proszę ciąć cytaty.
REWIZOR

Cambiado:

--- Cytat: PEKAP w 14 Maja 2009, 07:22:13 ---Mam nadzieję, że odwzorujecie też profil pionowy linii.
--- Koniec cytatu ---

Takie mam plany.

--- Cytuj ---Taka mała nieścisłość - o ile wiem to nie Kraków Bieżany a Kraków Bieżanów.
--- Koniec cytatu ---

Nie znam tych terenów, a na nazwach tym bardziej się nie znam. Ale już poprawiłem :)

--- Cytuj ---Jeśli będziecie potrzebować fot z linii 91.
--- Koniec cytatu ---

Bardzo chętnie przyjmę zdjęcia (wszystkie jakie masz). Fajnie by było, jeśli miałbyś też jakiś filmik z przejazdu trasą.

--- Cytuj ---A może by połączyć trasę (Kraków-Bochnia) z obecną (Bochnia-Brzesko-Okocim) i by było aż do Brzeska.
--- Koniec cytatu ---

Jestem przeciwny takim kombinacjom. Jeśli już, to sami pociągniemy szlak.

Co do prac nad trasą. Za Podłężem, zrobione już jest ponad 10 km szlaku i praca wre. Pozdrawiam

« Dodano: 15 Maja 2009, 07:08:50 »Mały update. Po 1h 20 minutach skończyłem Kłaj. Teraz ciągnę szlak do Stanisławic. Oto screeny z Kłaja (dzięki, jednak te polskie nazwy są trudne :P) (jeśli ma ktoś poglądowe zdjęcia tych stacji, to proszę o podesłanie):

lukasz92:
http://semaforek.xt.pl/filmy/linie/091film.htm

Myślę, że to się może przydać ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej