Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kraków Bieżanów - Bochnia (Tarnów)
Cambiado:
Witamy w Krakowskich klimatach. Od przedwczoraj zacząłem z kolegą SM31-113 współpracę. Chcemy stworzyć wyżej wspomnianą trasę. Zaczynamy od Podłęża, ciągniemy do Bochnii. Kraków zostawimy na koniec (nie wiem, czy go będziemy robić, czy może pociągniemy trasę dalej do Tarnowa. Póki co skończyłem torowisko w Podłężu. Zacznę ciągnąć torowisko do Bochnii.
Jeżeli ma ktoś filmik z przejazdu tą trasą, to proszę o podesłanie mi go. Zdjęciami poglądowymi i na tekstury budynków i innych obiektów, również nie pogardzę.
Oto jak się prezentuje:
PEKAP:
Mam nadzieję, że odwzorujecie też profil pionowy linii. A tak na serio to już kilka osób pisało, że robi jakieś trasy z okolic Krakowa, więc można byłoby po skończeniu tego wszystkiego połączyć je w całość i stworzyć jakąś "multi" trasę realistyczną. Jakby co to ja mam zrobioną całą część północną (torowisko, perony, zadaszenie, część budynków przytorowych) Krakowa Głównego (no i dalej od Kozłowa w stronę Krakowa - no ale to jeszcze z rok czasu jak zdążę "połączyć" się z Krakowem :P).
WSK:
Wiem, że dopiero zaczynasz robić tą trasę, ale jak będziesz kończył to zrób tak aby podsypka zwrotnicy pasowala do torów jezdnych.
W załączniku daję prowizorke, na zwrotnicy muszę trochę podsypke rozciągnąc, ale wiadomo o co się rozchodzi. Aktualnie te podypki zwrotnic wyglądają bardzo kiepsko.
filip2h:
No jeśli tylko wytrwacie do końca to będzie to ciekawy projekt. Dlatego jeśli będziecie potrzebować fot z linii 91, piszcie do mnie, co będę miał to wam udostępnię.
Taka mała nieścisłość - o ile wiem to nie Kraków Bieżany a Kraków Bieżanów.
Pozdrawiam,
filip2h
youBy:
A może miały być Bielany?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej