Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Modele obiektów przytorowych, budynków itp.
Dolmio89:
Ten grzybek może ma ze 30cm wysokości, siedząc w lokomotywie oczy masz ponad 2m nad ziemią nikt mi nie wmówi że zauważy czy z dołu grzybka obok którego przejeżdża wychodzą kable czy nie. Wystarczający byłby model dysku na walcowej nóżce. Jeśli da się zmniejszyć poly to należy to zrobić.
--- Cytuj ---ps I nie 'jakieś tam' kable tylko np YKY 3x1,5 1kV ;p.
--- Koniec cytatu ---
Nawet nie wiem co to znaczy ;P
AtapiCl:
--- Cytat: mechatronik w 27 Maja 2009, 14:19:47 ---Z resztą, niech najpierw ktoś użyje tych modeli w scenerii. Wtedy ocenimy czy warto było (ja sądzę, że będzie warto).
--- Koniec cytatu ---
Ja w protrasie zacząłem wstawiać i efekt jest przedni ;] Czekam tylko na poprawkę dławików, bo w symku rozmiarem prawie nie różnią się od puszek...
--- Cytat: Dolmio89 w 27 Maja 2009, 14:28:52 ---Ten grzybek może ma ze 30cm wysokości, siedząc w lokomotywie oczy masz ponad 2m nad ziemią nikt mi nie wmówi że zauważy czy z dołu grzybka obok którego przejeżdża wychodzą kable czy nie. Wystarczający byłby model dysku na walcowej nóżce. Jeśli da się zmniejszyć poly to należy to zrobić.
--- Koniec cytatu ---
Nie dramatyzuj ;]
--- Cytuj ---ps I nie 'jakieś tam' kable tylko np YKY 3x1,5 1kV ;p.
--- Koniec cytatu ---
Ale się nie machnął i nie napisał 'przewód' ;] Chociaż gdyby chodziło o przewód właśnie, to pewnie zostałoby niezbyt fachowo kablem nazwane ;P
mechatronik:
--- Cytat: ZiomalCl w 27 Maja 2009, 14:29:19 ---Ja w protrasie zacząłem wstawiać i efekt jest przedni ;]...
--- Koniec cytatu ---
Pochwal się screenami mistrzu :p.
--- Cytat: ZiomalCl w 27 Maja 2009, 14:29:19 ---Czekam tylko na poprawkę dławików, bo w symku rozmiarem prawie nie różnią się od puszek...
--- Koniec cytatu ---
Jutro (jak się wyśpię ;) ) skoczę pomierzyć dławiki i porobić dodatkowe fotki ;). Co prawda materiału fotograficznego już trochę jest ale od przybytku... ;).
W każdym razie cały czas jestem w kontakcie z @hummelem ;). Jak będzie chciał to materiały z miłą chęcią przekażę.
WSK:
--- Cytat: mechatronik w 27 Maja 2009, 14:41:09 ---W każdym razie cały czas jestem w kontakcie z @hummelem ;). Jak będzie chciał to materiały z miłą chęcią przekażę.
--- Koniec cytatu ---
No kontakt jest ;)
Materiały przyjmę z chęcią. Co prawda trochę już do pracy mam.
Dyskusja o poly moim zdaniem zbędna.
AtapiCl:
--- Cytat: mechatronik w 27 Maja 2009, 14:41:09 ---Pochwal się screenami mistrzu :p.
--- Koniec cytatu ---
Panie majster, proszę bardzo:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej