Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Modele obiektów przytorowych, budynków itp.

<< < (5/12) > >>

WSK:

--- Cytat: mechatronik w 20 Maja 2009, 01:41:33 ---Skoro już jesteśmy w temacie wskaźników. To czy jest sens robić np W12 ?
W mojej okolicy powinny jeszcze być 2 takie, wiec jeśli jest zapotrzebowanie to mogę się wybrać ;).

--- Koniec cytatu ---
Zrobić zawsze można, najwyżej będzie on nie używany.

uetam:
W12 i W10 jest jeszcze pelno na szlakach :)

bohunIC:
Mam prośbę, czy będzie więcej bajerów przytorowych? Mam na myśli te skrzynki przy rozjazdach, grzałki, uszynienia i inne? Dobrze by było gdyby je zrobić jako plik T3D gotowe do wstawienia po podaniu współrzędnych toru jak to jest z rezonatorami.

uetam:

--- Cytat: bohunIC w 20 Maja 2009, 11:26:53 ---Mam proźbę, czy będzię więcej bajerów przytorowych? Mam na mysli te skrzynki przy rozjazdach, grzałki, uszynienia i inne? Dobrze by było gdyby je zrobić jako plik T3D gotowe do wstawienia po podaniu współrzędnych toru jak to jest z rezonatorami.

--- Koniec cytatu ---
Beda. Tylko jezeli chcesz je wstawiac to raczej tak, aby to sie w miare zgadzalo z tym co powinno byc a nie tak na chybil trafil :]

Patrykos:
Będą, jasne, że będa. Najbardziej brakuje mi porządnych rogatek. Jeśli będzie chęć zrobienia takowych, to mogę obfocić na tekstury 3 rodziaje : Stare, średnio wyeksploatowane i nówki(BOMBARDIER). @Hummelowi podesłałem sporo materiału, mam nadzieje, że coś z tego będzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej