PaulHehehe... Tworzenie tras w Notatniku... Trzeba mieć talent:)
I to ogromny ;) te cyferki na ekranie są przerażające :D
Dżyszlai trasy można... Pod warunkiem, że się sprzęgnie to np. z STV, żeby było widać, co się zrobiło. Wszystko się da.
Dzięki ci Dżyszla za ten program, bo STV bardzo ułatwia mi pracę, nie wiem czy to bez STV byłoby wogóle mozliwe, a na pewno baaardzo pracochłonne.
PitDaj jakies zdjecia na tekstury to cheteni domki zrobie ;)
Z niczego nie powstaną ;)
Dobrze ze o tym powiedziałeś, akurat kończę film w aparacie to zrobię zdjęcia jakichś budynków. Tak wiec po świętach wywołam zeskanuję gdzieś i Ci podeślę jakoś. Od razu ostrzegam fotografem raczej najlepszym nie jestem :) ale myślę że jakoś wyjdzie.
McZapkie1. ty robisz w tym notatniku jakies łuki? Obliczasz znormalizowane wektory styczne? Gratuluje :-)
2. gmax mozna sciągnać ze strony Discreet za darmo.
Ad 1: owszem jakieś łuki będą, nie zrobię ich sam bo nawet niewiedziałbym jak je policzyć, tylko będę kopiował już istniejące, ewentualnie coś pokombinuję jeszcze, sam za to zrobię wszystkie proste ;)
Ad 2: na razie przynajmniej nie chce mi sie uczyć obsługi tego i podobnych programów, kiedy umiem korzystć z notatnika :) w przyszłośći kiedy możliwośći notatnika przestaną mnie zadowalać to na pewno sięgnę po gmax'a albo 3ds'a.
Zresztą ta stacyjka będzie naprawde mała, i bardziej niż na skomplikowane torowisko stawiam na urozmaicone otoczenie, budynki itp...