Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Zdjęcia teksturowe sm42

<< < (2/3) > >>

Monczan_SP32:
[OT] Średnio przyjemnie było by tym jeździć... ;/ Co się stało z tą biedaczką?[/OT]

Sigman:
Na stary model SM42 nie ma sensu robić, ponieważ:

- Nowy model jest już skończony i niedługo będzie opublikowany. Tekstur jest zrobionych bardzo dużo i są bardzo dobrej jakości.
- Stary model jest nieproporcjonalny i źle zmapowany. na teksturze może być tylko jeden bok, a boki tej lokomotywy różnią się. Także jedno czoło może być na teksturze, a czoła też mogą się różnić (w SP42 i SU42 różnią się zawsze).
- Nawet z dobrej jakości teksturą, model będzie wyglądał tragicznie.

Dolmio89:

--- Cytat: Monczan_SP32 w 20 Marca 2009, 21:31:02 ---[OT] Średnio przyjemnie było by tym jeździć... ;/ Co się stało z tą biedaczką?[/OT]

--- Koniec cytatu ---
Ma na czole kawałek burty naczepy ciężarówki z którą miała spotkanie trzeciego stopnia na przejeździe.

--- Cytat: |andy| w 20 Marca 2009, 21:24:55 ---Dolmio ma rację. Zrób może teksturę siódemki, zawsze to będzie urozmaicenie jakieś. Możesz zacząć od 488 - w załączniku masz zdjęcie czoła, jak już się z nim uporasz to wystawię Ci resztę zdjęć. Powodzenia!

--- Koniec cytatu ---
Zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi.

uetam:
Ja to bym zrobil 488 i postawil gdzies na szopie :P

nastawniczy:
Miło słyszeć, że sm42 będzie już niedługo. Takie moje małe pytanko czy w dizelpack2 będzie tylko sm42 czy coś jeszcze? (jeśli można oczywiście wiedzieć).
Temacik do zamknięcia w takim razie czekamy na nowy modelik.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej