Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Zestaw_Semaforow_Wysokich
pol102:
Karły mogę spokojnie pofocić, zresztą coś już chyba podesłałem. Co do kształtowych to mogę nawet je pomierzyć, od Poznania, przez Wolsztyn do Leszna jest ich przynajmniej kilkadziesiąt... różnice są minimalne ale od przybytku głowa nie boli.
uetam:
Kształty są generalnie w parunastu wersjach. Fajnie by było zrobić wszystkie wersje...
RooteK:
Kształtowe różnią się głównie wysokością. Na stacjach stosuje się niższe a na szlakach zazwyczaj wyższe.
Oczywiście są także różne kombinacje z komorą Sz, Komorą świetlnej To czy też z uzależnioną To kształtową.
Paul:
--- Cytat: uetam w 08 Kwietnia 2009, 14:29:46 ---Fajnie by było zrobić wszystkie wersje...
--- Koniec cytatu ---
Tyle że w ten sposób będą powstawały setki modeli (z czego połowa nie wykorzystana) a i tak zawsze się znajdzie jakiś nietypowy sygnalizator którego w nich nie będzie, a akurat będzie potrzebny do danej trasy (w moim przypadku np. http://www.eu07.pl/~pawelo/g40/sol2.jpg).
uetam:
No ok, ale to co mamy teraz to juz lekko zalatuje starozytnoscia. Nowe modele, nowe trasy a semafory ksztaltowe z 2002r :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej